Garderobeteknologi til garderober

Hvem har ikke været i byen og afleveret sin jakke eller taske i en af de mange garderober som barer, restaurationer, koncertsteder og diskoteker har? Og hvem har ikke prøvet at tabe garderobenummeret derinde i myldret for derefter ikke at kunne få udleveret sine ejendele, når man virkelig bare gerne vil hjem? Det er for alvor slut nu, fordi garderobeteknologi.dk har udviklet noget smart software, som består af en tablet, en fingeraftrykslæser, en termisk printer og en casing som indeslutter alle komponenterne.

garderobeteknologi
KISS-princippet

Systemet er udviklet af Nikolaj Florentz Mackowski, Hisham S. Baig og Nas Iqbal, og systemet er bygget op efter KISS-principperne: Keep It Simple Stupid. Selve programmet som kører på tabletten er super simpelt bygget op. Det består af en “In” og en “Out” knap. Når en gæst skal indlevere sine ejendele gennem garderobeteknologi, så trykker personalet på “In”. Herefter åbnes skanningsbilledet. Nu lægger gæsten så pegefingeren på fingeraftrykslæseren. Personalet trykker herefter: “Scan Biometrics”. Nu skannes pegefingeren. Det er så her det bliver ekstra smart. Hvorfor nu det? Jo, for lad os antage, at gæsten har 2 jakker og 1 taske som skal indleveres i garderoben. Hvordan håndterer systemet så det?

Garderobeteknologi håndterer op til 5 emner

Normalt ville garderobepersonalet skulle udlevere 2 numre til jakkerne og 1 nummer til tasken. Det betyder så, at gæsten får udleveret de 3 numre som gæsten så skal huske at passe på – selv i stor brandert. Systemet giver 1 gæst et nummer. Det betyder, at uanset om gæsten indleverer 1 eller op til 5 effekter, får alle effekterne det samme nummer. Det er ret smart, fordi som garderobepersonale, kan man bruge lang tid på at finde alle de numre som en gæst kommer og vil have udleveret. Når op til 5 emner får samme nummer, øger man hastigheden hvorpå garderobepersonalet arbejder. Det er i sig selv ret smart.

Mere sikker garderobestyring

Systemet som Garderobeteknologi har udviklet byder på andre smarte features udover det at koble gæstens unikke ID (fingeraftrykket) på dennes ejendele. Det er nemlig også ret velkendt, at når man anvender almindelige garderobenumre, skal man holde regnskab og holde styr på start- og slutnummer på billetrullerne. Det skal man så ikke med garderobeteknologi systemet. Der får ejeren et login til sin egen backend-portal, hvor samtlige transaktioner kan downloades i PDF format. Lige til at komme i regnskabet uden at tænke mere over det.

Det er også ret velkendt, at garderobepersonalet tit og ofte fristes til at gensælge allerede brugte garderobebilletter. Når en gæst indleverer fx nummer 77 og får udleveret sin jakke, beholder personalet de numre. Når den næste gæst så kommer, så sælger garderobepersonalet nummeret 77 igen. Udenom kasseapparatet, naturligvis.

Her er der så gode nyheder igen til dig som ejer; det kan IKKE lade sig gøre, når du anvender garderobeteknologi systemet. Ingen finger, ingen kager, fristes man til at sige. Systemet kan ikke omgås på nogen måde. Så er det altså sagt!

Konstant udvikling med garderobeteknologi

Systemet er baseret på en app, som kører på en tablet. Det betyder, at appen meget let kan opdateres, når der kommer en ny version. I skrivende stund er appen nået til version 1.0.5 og indbefatter (i modsætning til version 1.0.4) en trådløs fingeraftrykslæser. Derudover er der også kommet en casing til, som er bukket i 4 mm aluminium og designet af en italiensk designer.

Hvad nu hvis systemet ikke er noget for mig?

Vi er ret sikre på, at systemet er noget for dig. Faktisk er vi så sikre, at du kan prøvet systemet helt gratis i 1 uge, uden at det koster dig noget som helst.

Du har intet at tabe, så prøv at tage et kig på Garderobeteknologi systemet ved at klikke her.

Gå til forsiden af Gratis Nyheder her. Læs eventuelt et indlæg omkring køkkenrenovering her.