Gør-Det-Selv indbygningsreol

Det behøver ikke være besværligt eller dyrt at få anskaffet sig en indbygningsreol til husstanden.

Faktisk er det ret nemt at få det gjort selv. Dog er der mange der kan hjælpe med at lave din indbygningsreol skulle du bruge en hånd eller rådgivning.

Husk opmålnigen

Inden du starter, skal du starte med at tegne din væg op i et størrelsesforhold som passer til det papir du er ved at tegne det ind på. Herfra kan du tage din tegning ned til din nærmeste tømrer eller træforhandler som kan skære træet ud for dig hurtigt, effektivt og med præcis nøjagtighed. Derfra er det om at tage brædderne hjem igen og begynd og skrue og male.

Det er vigtigt at huske, at hvis der er over 50cm mellem de bærende elementer i reolen, så skal man huske at gøre plads til nogle hyldeknægte. På den måde kan hylderne klare mere vægt og skaber derved også stabilitet til alle de bøger eller tunge vaser som skal stå på reolen.

Når du skal male

Det er vigtigt at forberede træet til maling ved at give træet en omgang spærre eller grunder inden du maler. På den måde sikre du dig, at træet ikke får den gullige farve som trænger igennem træet over tid.

Vi anbefaler at male indbygningsreolen hvid, da den passer godt ind i de fleste rum som evt. skulle have en masse farver eller en forskelligfarvet væg. Hvis rummet har en hel anden farve end hvid, så kan I med fordel male indbygningsreolen samme farve så den ikke står så markant ud af selve rummet. Den kan nemlig hurtigt komme til at virke tung i en indretningsmæssig perspektiv.

Hos ServiceMesteren kan du også komme ned med din plantegning og fortælle os om dine tanker og ønsker. Intet er for stort eller småt – vi skal nok være her for jer.

Vi har bl.a. vores eget værksted som I kan komme ned og besøge mens vi er igang med jeres projekt. Derved sørger vi for, at der kommer minimal misforståelser og derved kan vi yde den høje service som vi ønsker at opnå. Vi leverer også en mal selv – mål selv løsning som gør at I får lige præcist det udtryk som I ønsker i jeres husstand.

Så en indbygningsreol vil kunne løse alverdens opbevaringsproblemer samt det vil klæde ethvert rum. Det kan for eksempel også bruges som tv-skjuler, eller radiator-skjuler

Vores målsætning er at fremstå så kvalitetsbevidst som muligt med højt serviceniveau. Derfor anbefaler vi at I ringer til os hvis der skulle være nogle spørgsmål vedr. gør-det-selv projekter som en indbygningsreol eller andre ting. Vores brede vifte af samarbejdspartnere gør, at der ikke er nogle projekter som I kunne ønske jer, der er umulige for os at udføre.