Køb merchandise og tilbehør fra dine yndlingsfilm, serier og spil på abonnement

Loot Fantasy formidler oplevelser via pakker, som indeholder merchandise, tilbehør og beklædning indenfor film-, serie- og spiluniverset. Det eneste, du skal, er at vælge, hvilke film serier eller spil du ønsker at modtage din Loot Fantasy Boks fra.
Du vælger helt selv, hvor ofte du vil modtage dine bokse. Boksene kan også købes som et engangskøb, uden at abonnement er nødvendigt.

Gennem Loot Fantasy-pakkerne opdager du nyt, spændende og underholdende merchandise, beklædning og tilbehør fra alle dine yndlingsfilm, serier og spil.
Der er altid for minimum 500,- kr.’s værdi i vores loot bokse, og for 450 kr’s værdi i Loot Fantasy boksen. 

Alle vores pakker indeholder mellem 4-7 produkter og består af en bred variation af forskelligt tilbehør. Vi samarbejder kun med officielle producenter. Alle vores produkter har licens, og du er derfor sikret, at det altid er det lækreste merchandise, som lander i din postkasse.