Køkkenrenovering

Skal du have renoveret dit køkken? Ved du hvad du skal være opmærksom på i processen? Vi har samlet et par ting, du skal overveje i forbindelse med renovering af dit køkken.

Farvevalg af køkkenet:

Et hvidt køkken er altid det sikre valg, men i denne tid ser vi flere og flere eksperimentere med farver og materialer, for at få et flot og unikt look. Selvom du sikkert kan blive fristet til at vælge en flot og anerledes farve, når man kigger en masse boligrapportager, er det vigtigt at du vælger en farve, som du ikke bliver træt af hurtigt.
Køkkenet er hjemmets samlingspunkt, og det er derfor vigtigt at det er noget du er glad for på længere sigt.
Husk der skal være en hårfin grænse, mellem spraglet og stilrent. Det skal endelig ikke blive for rodet.
Vælger du simple farver, kan du altid pifte det hele op, med eksempelvis et messingfarvet armatur.

Indretning af køkkenet:

Husk det skal være praktisk og ikke bare smukt. Har du et lille køkken, skal du måske tænke kreativt hvis du vil have plads til det hele. Her vil det være fordelagtigt med eksempelvis en smal opvaskemaskine eller lignede, for at optimere pladsen.

Opsætning af køkken:

Har du købt et dyrt køkken, som køkkener oftest er, er det en god idé at få en professionel til at sætte det op. På den måde sikre du dig at der ikke bliver begået fejl, eller at tingene bliver sat op uforsvarligt.