Wardrobe Technology

Hvad går Wardrobe Technology egentligt ud på? Det er faktisk ret enkelt. Det danske start-op-firma har bygget et komplet system, som indbefatter en Samsung tablet, en termisk printer fra Zebra, en amerikansk produceret fingeraftrykslæser og endelig et italiensk casing, som holder alle komponenterne sammen på mindst mulig plads. Casingen er fremstillet i 4 mm bukket aluminium. Selve designet er bygget efter forbillede fra MacBook Pro fordi det skal være lækkert.

Hvorfor skal du glemme alt om gamle fortrykte garderobebilletter? Det kan der siges ret meget om, og det kommer så her. Garderobebilletter giver følgende problemer:

  1. Dine gæster smider hurtigt garderobebilletten væk i mylderet
  2. Hvis en anden gæst finder en billet på gulvet kan denne få udleveret indholdet associeret med nummeret
  3. Dit personale gensælger allerede solgte garderobebilletter
  4. Der skal tælles solgte numre før og efter garderobestart

Kan du genkende nogle af problematikkerne i ovenstående? Hvis du kan sige: Ja! til bare en af ovenstående, er du i målgruppen for Wardrobe Technology. Ikke alene er du i målgruppen, det handler også om, at det nævnte system kan gøre din hverdag meget lettere. Spare dig store mængder tid samtidigt med, at du får det som kan kaldes for “jernkontrol” på din garderobe.

Wardrobe Technology ApS

Selve idéen til systemet opstod da Nikolaj Mackowski leasede en garderobe i indre by. Han opdagede hurtigt, at der er en masse problemer forbundet med at drive en garderobe. Den mest signifikante problemstilling er manglende indtjening. For når noget bestemt personale var på job, var der en mystisk fordeling mellem kontanter og kortbetalinger. Normalt var denne fordeling mellem 18-24 procent mod kontantsiden. Resten var på kort. Når dette bestemte personale var på arbejde, var fordelingen 3-7 procent med kontanter og resten på kort. Det findes der et ord for: Tyveri, eller svind, hvis det skal være pænt.

Tyveri og svind er nu endelig slut, og det kan du være helt sikker på. Fordi systemet ikke kan printe billetter uden et validt fingeraftryk. Og et fingeraftryk kan ikke bruges mere end 1 gang. Det er så enkelt, at man undrer sig over, hvorfor ingen har fundet på det før. Men det er opfundet nu, og det kan du spare mange penge på.

Din egen admin-portal med garderobeteknologi

Som tidligere nævnt, får du et selvstændigt login til en portal, hvor du kan downloade eller transaktioner i PDF format. Du skal ikke længere lave skemaer, hvor personalet skal skrive start og slut-numre. Når dagens omsætning er omme, logger du bare ind og downloader din PDF fil. Kassen afstemmes let og enkelt: Det samlede beløb på kontanter og betalingskort skal være en direkte refleksion af det hente dokument. Det er ikke til at komme udenom.

Det er designet enkelt og brugbart, og sådan bliver det ved med at være.

Hvordan kontakter jeg Wardrobe Technology?

Det er meget enkelt. Du kan enten sende en mail til: hello@wardrobetechnology.com eller ringe til direkte til Nikolaj på 6018 0262, og ja, vi snakker dansk, svensk og engelsk. Du kan booke en demonstration på dit sted, hvor Wardrobe Technology kommer ud og viser dig alle fordelene onsite.

Det letteste er dog, at du klikker her på Wardrobe Technology og besøger firmaets website.

Klik her for at komme til forsiden af gratisnyheder.dk.