Der er mange muligheder for at få økonomien til at hænge sammen

0

På internettet er det muligt at læse om forskellige strategier til at få pengene til at række længere. Der er sider som Frinans.dk, som har en aktiv blog om privatøkonomi med gode fif til at skabe mere luft i privatøkonomien. Der er også et utal af kanaler på Youtube, hvor forskellige youtubere guider til at skabe større sammenhæng i økonomien og få pengene til at række længere.

En særdeles nem måde at skabe flere penge på i sit budget er ved at oprette forskellige bankkonti i sin bank og tildele hver konto en hvis procentdel af den månedlige indkomst. Vigtigst af alt skaber dette struktur og bevidsthed om pengene og forbruget i privatøkonomien. Således kunne 50% af indkomsten gå til kontoen med de tilbagevendende udgifter. Tilsvarende kunne 25% af indkomsten tildeles kontoen med forbrugsudgifter. Derved har man dannet sig struktur og overblik over sin økonomi til de tilbagevendende, nødvendige udgifter. De sidste 25% af den månedlige indkomst kan så bruges til sjov, rejser og endda investering.

Faktisk er det blevet nemmere end nogensinde før for privatpersoner at investere takket være internettet og udviklingen af forskellige fintech-virksomheder. Selv i travle og hårdtarbejdende børnefamilier er det muligt for forældrene ved grundig budgetplanlægning at skabe et fribeløb til at investere for.

For nogle mennesker er det dog ikke altid muligt at få økonomien til at hænge sammen, selv hvis man budgetterer stramt. Hvis kun man periodevist har luft i privatøkonomien, så kan det i nogle tilfælde være en ide at tage et lån. Udviklingen i teknologien har nemlig gjort det nemmere end nogensinde før at tage et såkaldt kviklån.

Dette er dog noget, man skal gøre med stor varsomhed, da pengene jo skal betales af igen på et tidspunkt, og lånet kan være behæftet med en stor rente. Hvis man ønsker at tage et kviklån eller minilån, så kan man læse om forbrugslån her og dermed udvise en grad af rettidig omhu ved at researche ordentligt, før man optager et lån. 

I nogle situationer kan det give rigtig god mening at tage et hurtigt og nemt lån. Dette kunne være i situationer, hvor privatøkonomien er sløj i en periode, men hvor man forventer at få flere penge indenfor en overskuelig fremtid til afbetaling af lånet og dets renter. 

Uanset om man ønsker at tage et lån, eller om man vil bruge penge på investeringer, så kan det altid klart tilrådes, at man sætter sig ordentligt ind i det, før man tager handling.

Leave A Reply

Your email address will not be published.