Zoll aed hjerterstarter til erhverv – Det bør alle have

”Popularitet” er måske det forkerte ord, når nu man snakker om hjertestartere. Det er nok heller ikke selve efterspørgslen på hjertestartere, der er steget, vi befinder os nok mere i en tidsånd, hvor der bliver værnet mere om medarbejdernes sundhed helt generelt. I denne uge kigger redaktionen fra gratisnyheder på en Zoll aed hjerterstarter[, der er designet til erhverv. Zoll aed hjerterstarer kan købes på foerstehjaelp-shoppen.dk som har et stort sortiment indenfor hjertestartere og generelt førstehjælp.

Førstehjælpskursus og Zoll aed hjertestarter
Det anbefales, at alle medarbejdere i din virksomhed deltager i et førstehjælpskursus, så alle kan træde til, hvis en for eksempel skulle få en blodprop eller andre hjerteproblemer. Et førstehjælpskursus giver alle deltagere den nødvendige viden omkring basal første hjælp, som kan redde liv. Herudover introduceres Zoll aed hjertestarter, så alle er fortrolige med den brugervenlige overflade. Zoll Aed hjertestarter placeres et sted i virksomheden, hvor den altid er synlig og tilgængelig i en højde, hvor alle kan nå den. Det anbefales, at hjertestarten afprøves en gang årligt for at undersøge, om den stadig er fuld funktionsdygtig.

Intuitiv brugerflade – Nemt at bruge
Brugerfladen på Zoll Aed Plus hjertestarter er intuitiv at bruge, så det burde falde alle naturligt at forstå, hvordan hjertestarteren startes. Med hjertestarteren følger også instruktioner, som du kan læne dig op ad når du benytter hjertestarteren. Vi håber selvfølgelig aldrig, at du vil få behov for hjertestarteren. Vi skal også bare være bevidst om, at en hjertestarter ikke bare et til pynt. Dens synlighed bør være en påmindelse om, at vi alle sammen skal passe på hinanden og være beredte, hvis det forfærdelige skulle ske. Vi skal selvfølgelig ikke leve i konstant angst, men blot at Zoll Aed hjertestarter altid er der til jeres hjælp, hvis I skulle have brug for den.


[1] Link: https://foerstehjaelp-shoppen.dk/da/hjertestartere/zoll-aed-plus/

[2] Link til forsiden