Psykolog København

0

Psykolog København – Har du brug for en psykolog i københavn?

Psykolog københavn – Kæmper du med tristhed, jalousi, depression, angst, lavt selvværd, utilfredsstillende relationer, parforholdsproblemer, stress eller vil du blot lære dig selv bedre at kende og arbejde med personlig udvikling. Hvis du kan genkende dig selv i en af disse scenarier så kan det måske være en god ide at opsøge en psykolog. Abelhus er et psykologcenter som har eksisteret i København på Frederiksberg i mere end 12 år.

Vi har igennem 12 år

..hjulpet en masse mennesker som har haft individuelle og forskelligartede problemer. Vi tilbyder helt unik og effektiv professionel psykolog behandling indenfor emner som: depression, stress, angst, selvværd, krise og sorg, personlighed forstyrrelser og parterapi. Du får som nævnt hjælp af en erfaren specialist, der har siddet med andre mennesker som har været i same sko som dig. Så hvis du har viljen til at forandre dit liv, så har vi den nødvendige viden og støtte til det.

Hvad kan du forvente af Abelhus psykolog københavn

I Abelhus kan du forvente professionel behandling af universitetsudannede psykologer med supperende udannelser. Vi elsker vores arbejde og elsker at gøre en forskel i menneskers liv. Vi uddanner og opdaterer os selv løbende med den nyeste viden, så vi kan yde den bedste service og behandling mulig. Vi har bl.a. efteruddannelse i kognitiv terapi, systemisk narrativ terapi og mentaliseringsbaseret terapi. Terapien bliver selvfølgelig skræddersyet til den enkelte og trækker på teknikker fra vores referancerammer.

En del af vores klienter afslutter deres forløb

…Med gode resultater efter 10-12 samtaler, men enkelte problematikker kræver længere tid og mere arbejde. Eksempelvis hvis der skal være ændring i grundlæggende ting i personligheden. For majoriteten af vores klienter er det nok at blive fri fra depressions- eller angst symptomer. Til problematikker som disse er korttidsterapi velegnet. Det omfatter bl.a. kognitiv terapi. Der kan også arbejdes mere psykodynamisk indsigtsorienteret eller mentaliseringsbaseret, hvor der er fokus på det rationelle, det føælelsesmæssige og mentaliseringsevnen og selvbilledet.

Psykolog københavn - Vi tilbyder psykolog hjælp i københavns området på frederiksberg - kom forbi så vi kan hjælpe.

Har dig og din partner brug for effektiv parterapi?

Hos Abel hjælper vi en masse par med at få mere ud af deres forhold. Når forholdet går skævt, så holder partnerne oftest op med at lytte til hinanden og reagerer ofte ud fra forhåndsantagelser og forventninger som de selv besidder til den andens adfærd. Når det hænder, så kan god og effektiv parterapi oftest omfatte arbejde med parrets kommunikationsform, så der kan genetableres en nysgerrighed og åbenhed over for hinanden.

Hos Abelhus siger vi ofte at et godt forhold er ikke et forhold uden problemer, men et forhold, hvor man kan arbejde med problemerne. Det vi har gode erfaringer med at skabe væsentlige forbedringer på relativt kort tid. Som psykolog forholder vi os neutral, respektfuld og uden bias overfor parret ud fra den grundide om at der ikke eksisterer én ideel måde at leve på, men man skal finde en måde der fungerer for begge parter. Opgaven går i sidste ud på at finde en måde at kommunikere og relatere på.

Denne kommunikationsform skal selvfølgelig skræddersyes

…Og passe til det enkelte par. Endvidere så indgår vi aftaler og opgaver, som skal løses der hjemme. Disse tilsigter et forbedret parforhold, så begge parter kan være lykkeligere og bidrage til hinandens lykke og halvere sorgen som man siger.

Vores parterapi foregår i behagelige rammer i København på vores klinik psykolog københavn – på Gl. Kongevej 135.  Så hvis du skal bruge parterapi på frederiksberg, så se førnævnte link.

Vi håber at se dig, og at vi kan gøre en stor forskel, hvad enten det er problemer i forholdet eller om du har andre områder du vil arbejde med, som fx depression, angst eller andet. Du kan altid ringe til os eller komme forbi os.

De bedste hilsner

Psykolog København

Jan Bentzen.

Nyttige informationer:

Hvis du gerne vil forbedre relationer med bedsteforældre, så se med her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.