Iphone Reparation

0

Iphone Reparation i København til konkurrence dygtige priser

Hos Iphone Reparation får du service i verdensklasse til konkurrence- og studievenlige priser. Vi laver alle slags reparationer på under 1 time. Du kan sidde i vente loungen og nyde en god kop kaffe, mens vi sørger for din iphone. Vores reservedele er altid af allerhøjste kvalitet (OEM). Udover konkurrence dygtige priser og en kort ventetid samt god kvalitet, så tilbyder vi som en ekstra service også garanti på alle vores reparationer. Vores medarbejdere har mere end 10 års erfaring og er uddannet og autoriseret indenfor Iphone Reparation. Du kan booke tid og springe ventetiden over og få repareret din iphone hos Iphone reparation københavn .

Vi er centralt placeret både inde ved fisketorvet, men vi har også afdelinger rundt omkring København.

Vi har afdeling i Fisketorvet, Lyngbystorcenter, Slotsarkaderne i hillerød og Valby. Du behøver ikke nødvendigvis at bestille tid tin din Iphone reparation, du kan sagtens bare vade ind i butikken og så vil en af vores mange dygtige medarbejdere servicere dig.

Hvis din Iphone ser således ud:

Iphone reparation københavn - lad os få repareret din Iphone i en fart

Så skal du nok have repareret den i en fart. Når en Iphone først er gået i stykker, så har den tendens til at gå hurtigere i stykker, så jo hurtigere vi får repareret din iphone jo tryggere kan du være. Kom forbi Iphone reparation København her en af dagene så vi kan få set på problemet med det samme!. Du kan læse meget mere om iphone reparation lyngby

Iphone Reparation københavn er autoriseret

Vi er som nævnt autoriseret og kvalitetsbevidste. På trods af dette har vi stadig studievenlige priser, så du kan aldrig gå galt når du vælger at få repareret din iphone hos os. Vores medarbejdere har over 10 års erfaring og har arbejdet i branchen i flere år siden den første iphone udkom i 2007. Vi udfører også reparationer på android telefoner, som omfatter mærker som samsung, HTC, Huawei, Sony, One plus og Xioami. Herudover reparerer vi også ipads og andre tablets. Klik ind på vores hjemmeside og læs mere om de reparationer vi udfører.

Vores ydelser omfatter bl.a. skærmudskiftning…

Vi udfører reparationer på iphone skærm, batteri, home-knappen, dock (altså opladnings porten), ørehøjtaler, front kamera, bag kamera, lyssensor, vandskader, softwarefejl, sikkerhedsopdateringer og meget andet.

Har du haft uheld med en vandskade?

Hvis uheldet har været ude og du enten har tabt din telefon i et badekar, toilettet, vasken eller bare har glemt telefonen i dine bukser og derefter smidt dem i vaskemaskinen, så kan vi gratis og uforpligtende lige tage et kig på den og så vil vi gøre alt i vores magt for både at genskabe dine data og for at få repareret din iphone.

Hvad gør vi når du taber din telefon i vand?

Vi plejer at åbne telefonen og tørre alle delene omhyggeligt. Derefter lægger vi den i ris og forsøger at dehydrere de forskellige dele. Når det er gjort så forsøger vi at tænde telefonen. Hvis den tænder jamen så har du heldet med dig. Ellers så piller vi delene af og forsøger at tilgå dine data, så de kan gemmes og du kan få dem overført på en eventuel ny telefon. Vi vil oftest også gerne genbruge dine funktionelle dele, eller give et tilbud på din vandskadede telefon. Det tænker vi ihvertfald lyder fantastisk, og vi håber du tænker det samme. Hvis du gør det synes vi du skal komme forbi, for vi er jo i hele københavnsområdet. Kom forbi enten i lyngby, fisketorvet, hillerød eller valby. Vi håber at se dig i en af vores mange butikker i København.

Nyttige informationer:

iPhone 11 nye funktioner

Skal du sælge din telefon, kan du læse mere i den her guide:

Leave A Reply

Your email address will not be published.