Sælg din iPhone eller byt til en nyere model

Apple har de sidste 20 år været evigt revolutionerende med deres produkter, der altid har budt på banebrydende produkter holdt i stilsikkert design med en brugeroverflade, som er let tilgængeligt for stort set alle typer brugere. Det er også derfor, at mange lever efter devisen Once Apple – Always Apple. Som Apple-entusiast kan det dog ind imellem være svært at følge med. Produkterne er dyre, og der udkommer løbende nye generationer af iPhone med så stor hast, at du ikke har nået slide din nuværende iPhone ned. Det er der heldigvis råd for, da virksomheden Mobiletec i dag tilbyder servicen ”Sælg Din iPhone”.

Nye muligheder til Apple-entusiasten – Sælg din iPhone
Går du med en ældre iPhone i lommen og sukker efter den nyeste iPhone, når du går forbi en Humac eller en telebutik, så kan du i dag få penge imellem hænderne ved at sælge din nuværende iPhone, så du kan få nyeste skud på æbletræsstammen. Vores redaktion har været forbi Mobiletec i Køge, hvor vores journalist byttede sin iPhone 7 til en nyere model. Mobiletec er en moderne Apple-reparatør, der foretager professionelle reparation på Apples produkter, heriblandt; iPhones, iPads og iMacs.

Fordelen ved at opkøbe en funktionel iPhone er, at de kan bruge de funktionelle reservedele i deres fremtidige reparationer. Dermed sparer du faktisk både miljøet og din pengepung, når du vælger at bruge servicen ”Sælg din iPhone”.

Sublim service og ærlig rådgivning
Vores besøg hos Mobiletec båd på ærlig rådgivning. Vi blev spurgt ind til vores kameraforbrug og dataforbrug. På den måde endte vi med en ny iPhone, der matchede vores journalists behov. Vi skulle selvfølgelig smide lidt ekstra efter den nye iPhone, men vi havde nu heller ikke forventet et én-til-én-bytte. Forretningens skal jo også køre rundt. Vi kan på det varmeste anbefale servicen ”Sælg Din iPhone” hos Mobiletec. Så hvis det brænder i din lomme efter den nyeste iPhone-model, så er der penge at sparre.