Paintball i København med firmaet

Mig og de andre fra firmaet valgte at lave en tur dag. Målet var at få rystet alle de nyere og ældre medarbejdere sammen, samt en rigtig hyggelig dag ud af det. Planen var at gøre det til et heldags arrangement med først noget aktivitet. Men da man altid bliver ganske sulten over sådan en lang periode, valgte vi også at skulle have noget mad. Da vi er et firma med meget ungt blod, tænkte vi at en fysisk aktivet ville være velkommen. Da jeg er tæt på at være alderspræsident med mine 28 år, er jeg en af de ældste i firmaet. Med min “høje” alder, er naturligvis en af dem der har været der længst. Jeg blev derfor også udnævnt til arrangør af hele molevitten.

Jeg begyndte derfor med researchen dejlig tidligt, så det hele ville være plan og tilrettelagt i god tid. Jeg tog mest inspiration fra idéer fra internettet til at starte med, men endte ofte i det sædvanlige. Samtidig skulle det også gerne være noget ingen af os havde prøvet alt for meget af. Det gjorde det hele meget mere udfordrende. Efter en masse overvejelser, måtte jeg erkende nederlag. Jeg valgte derfor at gå til familien og høre om det havde nogle forslag.

De fleste af det var ikke til megen hjælp, men min storebror havde været ude og spille paintball i København. Det havde godt nok været i anledning af en polterabend, men han var sikker på det ville passe godt. Jeg kiggede lidt ind på det, og forhørte hvordan kollegerne havde det med det. De fleste var super på, men der var et par stykker som var en smule tvivl om de havde lyst. Heldigvis var der også mindre voldlige alternativer, i form af lasergame og nogle mini games.

Dagen i Shoot to Thrill Kongelunden

Vi ankom på en god varm dag i august. Vi blev hurtigt og meget professionelt instrueret i hvordan vi skulle forholde os, for ingen skulle komme til skade. Vi kom hurtigt igang, og spillede i over fire timer, både lasergame og paintball. Vi prøvede alle deres syv baner, som var super unikke og sjove. Da vi var færdige for dagen, havde vi bestilt helstegt pattegris og øl, så vi rigtig sad og rå hyggede.

Overall var oplevelsen i Kongelunden super god og tilfredsstillende. Jeg anbefaler derfor på det stærkeste til andre der leder efter paintball i København med firmaet. Vi havde en super god dag, og kommer bestemt igen i en anden anledning.