På tur i skandinavien – Her er de bedste bloggernetværk i Norden

0

Det er populært som sjældent før, at starte en blog og det er ikke kun i Danmark det hitter, det er i hele norden hvor der er gode mulighed for at starte en blog.
Den nemmeste måde at starte en blog på, er ved at benytte sig af et såkaldt bloggernetværk, det går blandt andet også under navnet bloggerfællesskab og har givetvis også andre navne.
Her på Gratisnyheder har vi undersøgt nogle af de største i blandt andet Sverige, Danmark og Norge. De følger herunder

Danmark – Bloggersdelight og alle de andre

I Danmark har vi bloggersdelight som et af de helt store netværk, det bliver af mange refereret til, som et imperie af bloggere.
En af de gode ting ved Bloggers Delight er, at de sørger for at deres bloggere får god betaling, såfremt at man er partner hos dem.
Deres blogsystem kører på en modereret versiom af WordPress, hvor der er nogle ting som kun er tilgængelige hvis man er premium medlem.

Sverige – Bloggplatsen er stedet at være

Sverige har, ligesom Danmark, et stort udvalg af blognetværk. En anbefaling herfra kunne være bloggplatsen der er et rigtig godt sted at starte sin blog.
Ligeledes ser man mange svenskere benytte sig af blognetværket Angelfire, Angelfire er Amerikansk netværk, som man gratis kan benytte i hele verden. Fælles for det er, at det er et forum som er nemt at bruge, men som måske heller ikke er så moderne igen.

Læs også: Vores guide til at starte en blog

Norge – Miniblogg er et ganske fornuftigt valg

Miniblogg er et af de nye store netværk i Norge, ligesom Bloggersdelight benytter det sig af en eller anden form for wordpress funktion. Det har en række gode funktionaliteter og har fra start et SEO plugin installeret.

I Norge hedder den helt store platform “blogg.no”. Det er dog ikke helt simpelt af blive en del af blogg.no, man skal nemlig inviteres til det inden man kan blive medlem. Derfor skal man starte sin blog på miniblogg og derefter forfremmmes til blogg.no.

Det er af samme grund, at de har valgt at kalde miniblogg for miniblogg, det er nemlig den “lille” version af den store blog.

Ligemeget om du vil skrive dine spændende historier på dansk, norsk, svensk eller noget helt 3. Så er der rig mulighed på de individuelle sprog. Der er stadig gode muligheder for at komme til at tjene penge på en blog. Det er dog blevet sværere end det tidligere var – det stiller større krav til content end det tidligere har gjort. Tjek også Din Startside i Norge for at få mere inspiration til steder at blogge

Leave A Reply

Your email address will not be published.