Tips til at starte en blog

Blogging er bestemt ikke dødt, det er bare blevet lidt mere nichepræget end det tidligere har været. De gamle bloggere er generelt røget over på Instagram, eller har taget deres blogging til et nyt niveau. Der er dog stadig mange penge at hente i en blog. Det handler bare om at være dygtig, både til at monetize sit content, men også til at virke reel hen af vejen og ikke KUN producere ”sponsoreret indhold”

Content is king

Content er kongen af blogger-markedet og med godt content kommer du længst. Men hvad er godt content egentligt? Det vil vi forsøge at dykke ned i her

Godt content er

Unikt

Det er både alfa og omega, at dit content er unikt. Det er ikke cool, at stjæle andres materiale, faktisk er det også direkte ulovligt. Hvorfor det stadig bliver gjort er en gåde, da det er umådeligt uærligt at gøre mod andre og der er adskillige værktøjer på nettet, som kan tjekke om dit content er unikt. Så det er tvivlsom, om du overhovedet slipper af sted med det.

Spændende

Det gode blogging-content er spændende at læse. Det skal ikke bare være en liste over produkter du er blevet betalt for at bruge over de seneste par måneder.
Det kan være en god ide for dig, at undersøge trends indenfor din niche, det kan blandt andet være udenlandske blogs og den slags ting. Ligeledes kan det være en god ide at facilitere og opsøge muligheden for gæsteblogindlæg. Det vil altså sige, at du både skal tillade andre at blogge på din blog og samtidigt spørge dem om muligheden for at gøre det på andres blogs.

Godt opsat.

For at få en succesfuld blog, er det vigtigt at den er visuel flot at kigge på, der er ingen der gider at læse 1200 ord ud i én køre. Derfor kan du med fordel tage en masse billeder fra din hverdag og benytte dem på din blog.

Video vinder frem

Video har været det nye sort i et stykke tid, og det bliver kun mere og mere populært – bare se på en fyr som Pewdipie der har over 101 millioner subscribers på youtube. Det er alligevel en del der ser hans videoer på daglig basis. Derfor er det også værd at pynte dine blogposts med forskellige videoer.

Se min blog her