Bestilling af julefrokosten gjort nemt

Vi nærmer os langsomt sæsonen for julefrokoster og hvis du selv har prøvet at arrangere det, ved du det kan være en udfordring, at finde det rette tilbud og den rigtige leverandør.

Der er mange ting der skal tages højde for, men gennem den nye bestillingsplatform Wecater.dk, er det nu muligt, nemt at bestille julefrokost catering. Find de gode lokale steder og skab dig et hurtigt overblik. Mulighederne bliver samlet på lokale oversigter som denne side for julefrokost ud af huset og her samles de leverandører der leverer i København og Nordsjælland. Løbende bliver der udvidet, med flere muligheder på siden.

I dag når man bestiller catering kender man at det er de store aktører, der blænder dig for de lokale muligheder, med deres gode tilbud. Ofte er det dog muligt at finde lokal mad, der ikke behøver være væsentlig dyrer, men tilgengæld er lavet med kærlighed.

Det du skal overveje når du køber maden til jeres fest, er hvad passer godt til selskabet. Der findes nemlig mange tilbud og selvfølgelig kan man få et væld af de klassiske anretninger, med sild, flæskesteg mv. Men der findes også lækre moderne variationer, som man ofte kun finder ved lokale leverandører. Derfor er det vigtigt at undersøge hvad der findes i lokalområdet, da der ofte findes leverandører lige om hjørnet der levere catering, som man ikke tidligere havde hørt omkring.

Bestil lokalt og gør det online

Visionen for den nye bestillings platform er, at du kan gå på opdagelse i de muligheder der findes i dit lokalområde. Fordelen ved at have det hele samlet ét sted, betyder i kan vælge og vrage i de enkelte tilbud. Prisniveauet går fra billige tilbud i 100 kr. klassen pr. kuvert og til gourmet middage til omkring 400 kr. pr. kuvert.

De enkelte leverandører tilbyder noget både til bryllup, konfirmation og selvfølgelig julefrokosten. De fleste leverandører levere også til døren, hvilket gøres mod mindre omkostninger, hvilket kan være givet godt ud, da det kan være noget bøvl at skulle hente det selv.

I fremtiden er det derfor gjort nemmere for dig at bestille catering til din fest, fra de lokale steder med denne platform, der giver styrken tilbage til de gode lokale aktører.


Comments are closed.