Få mere ud af dit team med musikalsk teambuilding

0

Når dig og dit teams de mål I sætter jer eller løber i ofte ind i udfordringer? Ofte ses det at medlemmerne i teamet har stærke kompetencer hver for sig, men at det manglende samarbejde spænder ben for teamets potentiale. Derfor er det der kræves ikke altid at styrke medarbejderne hver især, men at styrke dem sammen, så de kan få succes som et team. 

Det er en kunst at skabe succesfulde teams samt glade og motiverede medarbejdere. Teambuilding, sociale arrangementer og aktiviteter er alle metoder til at gøre arbejdspladsen til et bedre og mere produktivt sted, hvor alle har det godt med hinanden. Indenfor teambuilding er der flere forskellige slags øvelser med hvert deres formål som f.eks. at styrke samarbejde, fællesskab eller selvtillid. 

Rytmer og musik er et stærkt værktøj når vi skal udvikle os samtidig med at vi skal have det sjovt. Musikken kan både være med til at skabe social intention, samarbejde, selvtillid og meget mere når den inddrages i teambuildingen. Musik gør os glade i låget og så er det noget alle kan være med til. Alle har rytme og alle kan synge, når vi gør det sammen. Derfor kan hele virksomheden også være med i en musikalsk workshop samtidig med at alle vil få gavn af det og overføre det til jobbet. Hvad er det der sker med hjernen når vi udfører musik? Undersøgelser viser faktisk at vi aktiverer hjernens belønningssystem, hvilket betyder at vi oplever nydelse. Musikken stimulerer dine følelser og skærper din opmærksomhed. På den måde er musikken også god til at sænke paraderne, sætte gang i kroppen og til at give en sjov oplevelse med dine kollegaer.

Læs mere om mulighederne med musikalsk teambuilding her.

Hans Fagt

Teambuilderen Hans Fagt er specialiseret indenfor musikalsk teambuilding og har erfaring fra mere end 200 workshops. Hans er professionel trommeslager og har tidligere spillet sammen med en lang række af danske kunstnere heriblandt Kim Larsen. I dag er Hans adjunk på Cphbusinessog certificeret Væksthjulet instruktørsamtidig med at han afholder musikalske workshops for både store og små virksomheder.

Læs også: Manglende ejeraftale kan skabe konflikter

Leave A Reply

Your email address will not be published.