Inspiration til baby shower: Pynt ordentligt op!

Det skal selvfølgelig fejres, når der er en baby på vej. Det er en fin lejlighed til at bringe familie og veninder sammen, og dermed fejre både mor og barn. Men for at få en ordentlig fest er det vigtigt at være godt forberedt. For eksempel kan det anbefales at finde nogle gode dekorationer og sætte den rette stemning for det planlagte baby shower.

 

Vi har talt med Sofie, der lige nu er i fuld gang med planlægningen af et baby shower for veninden Emma, der snart skal føde et barn.

 

Det perfekte baby shower

 

Hvordan afholder man egentlig et godt baby shower? Det kan være ret svært at vide, hvis det er første gang, at muligheden byder sig. I så fald vil det meste af inspirationen nok komme fra film og serier, hvor vi ser det så ofte. Baby shower er i sin grundlæggende form en amerikansk tradition, der nu har vundet stort indpas i Danmark. Men der er mange måder at hente inspiration på.

 

For Sofies vedkommende er det anden gang, at hun arrangerer et baby shower. Ved den første lejlighed gik alt godt, men der er plads til flere nye idéer denne gang.

 

Blandt andet har Sofie valgt at invitere et mindre antal gæster end sidst. Simpelthen for at gøre det mere hyggeligt og uden det helt store kaos. Ifølge Sofie er det bedst, når et baby shower kun inkluderer de nærmeste, hvilket i dette tilfælde er 8 gæster, udover hovedpersonen og arrangøren selv.

 

Derudover skal der være styr på dekorationerne. Sofie har på forhånd været ude at investere i masser af pynt, da det er vigtigt at sætte den rette stemning i et baby shower. Det skal nemlig være tydeligt, hvilken fejring der er tale om.

 

Typisk pynt til et baby shower

 

Du kan inddrage lidt af hvert, hvis du skal pynte op til et baby shower. Nogle populære festartikler er guirlander, papirkugler, kagepynt, balloner, og så fremdeles. Men du kan også gøre det lidt mere sjovt og købe et par alternative ting: Eksempelvis en hårbøjle med ord på, specielle blyanter, og måske også nogle store festbannere med positive budskaber.

 

Det afhænger faktisk mest af, hvad du selv synes om. Der er nemlig rigtigt mange muligheder at vælge imellem. Hvis du vil se dem alle, så tjek alle festartiklerne hos Camilles Confetti. Her finder du pynt og dekorationer af høj kvalitet, men samtidig til gode priser. Der er en hel kategori med fokus på baby shower, og du kan samtidig finde pynt til mange andre anledninger, hvis du har mere end bare én fest at se til.