Hvad koster det?

0

”Alting har en pris” var der en gang en klog mand der sagde. Men det kan være vanskeligt at skaffe sig et overblik over hvad ting koster nu til dags. Nu giver en ny webportal dig heldigvis et hurtigt overblik over hvad ting koster, så du slipper for at betale for meget – uanset hvad du køber.

En stor del af handlen er efterhånden flyttet over på nettet. Webshops popper op og mange fysiske butikker lukker ned. Nethandlen sætter hvert år nye rekorder og danskerne elsker at sidde hjemme og shoppe på nettet. Det betyder dog ikke at det er blevet lettere at overskue hvad forskellige varer og serviceydelser koster – nærmere tværtimod. De mange muligheder for at handle online har gjort, at det kan være vanskeligt, at finde ud af hvad ting koster og hvilket niveau priserne ligger på.Pris

Denne udfordring vil en ny webportal nu at rette op på, så du hurtigt og nemt kan skabe et overblik. Der er nemlig ingen, der har lyst til at betale for meget uanset om man handler online eller ej.

Overblik over alle priser på alt

Hvas koster et nyt kørekort? et mobilabonnement? eller hvad koster det, at sende en pakke til udlandet? Det er mange gode spørgsmål, som kan være svært at give et relevant svar på.

Den gode nyhed er dog, at du kun er få klik væk fra et svar! Det eneste du behøver, er at klikke ind på hvad-koster-det.dk, her finder du svaret på alle dine spørgsmål. Med få klik på sitet fandt jeg hurtigt svar på mine spørgsmål

Et kørekort koster eksempelvis 15.000 kr. Så nærmer du dig tiden, hvor du er gammel nok til at køre bil, er det måske nu du skal i gang med at spare op, så du har råd til dit kørekort.

Et mobilabonnement har de fleste danskere. Men måske betaler du for meget for dit abonnement? Du kan i hvert fald få mobilabonnementer helt ned til 48 kr. om måneden. Det var billigt!

Julen nærmer sig og måske skal du sende en pakke til udlandet?  Hvis det er til Norge eller Sverige slipper du for helt ned til 35 kr. Jeg fandt i artiklen også en række rigtig gode links til prisberegnere, der er rigtig gode at bruge, hvis du skal sende en pakke til udlandet og gerne vil have den billigste fragtpris.

Søg og du skal finde svar – brugervenlighed i top

Hvis du tror det er besværligt, at finde ud af hvad ting koster tager du helt fejl. Du slipper nemlig helt for at scrolle dig gennem side efter side. Hvad-koster-det.dk har en indbygget og super effektiv søgefunktion, der i løbet af få sekunder finder svar på dine spørgsmål. Det eneste du skal gøre er, at skrive dit nøgleord ind i søgefeltet og klikke på ”søg”.

Lad mig give dig et eksempel: Jeg har netop fået et stenslag på min forrude og skal have den skiftet hurtigst muligt. Jeg klikker mig derfor ind på sitet. I søgefeltet skriver jeg ”forrude” klikker søg. Nu kommer der tre meget informative artikler frem, der giver mig svar på alt hvad jeg har behov for at vide når det gælder priser på udskiftning af forruden.

Gennem artiklerne fandt jeg faktisk ud af, at jeg kunne nøjes med at få repareret stenslaget på min forrude og slet ikke behøvede at skifte hele ruden. Allerede der, har jeg sparret mig selv for adskillige tusinde kroner. Det kan med andre ord sagtens svare sig, at lave lidt research inden du handler hos den første og bedste forretning der byder sig – I hvert fald hvis du vil vide hvad ting koster inden du handler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.