Klar til vinteren? Så læs med her

0

Her hjælper dette nye projekt Easyskiing.dk, der beretter om ski og skiudstyr, her vil du få ekspertråd, forklaringer og hvis du har spørgsmål kan du altid skrive en mail til dem. Easyskiing.dks håb er at du får det nemmere ved brug af siden, så du kan finde de helt rigtige ski, som passer perfekt til dig, når du skal ud og nyde vinteren. Om du er den vilde offpist type, eller om du er den mere almindelige piste skiløbere, besidder Easyskiing.dk lige dine ønsker.

Easyskiing.dk

Easyskiing har opdelt ski i grupper, så det er mere overskueligt for brugere at finde hans/hendes yndlings ski. De forskellige skigrupper er all-mountain, freestyle, offpiste og pisteski for både begynder – og ekspert. Pisteski er for den normale skiløber, den der tager en uge på ski hvert år, og for det meste holder sig inde på pisterne, og leger med slalom og så videre. Dem kan man opdele i begynder og eksperter. Begyndere skal typisk have kortere ski, da det er nemmere at styre. Eksperterne kan godt håndtere længere ski, da de er svære at håndtere i manøvre, men helt klart fremragende til den erfarne skiløber.

Freestyle ski

Freestyle ski er til den lidt mere erfarne skiløber. Det er til ham eller hende, der vil ud og hoppe, flyve og lave tricks rundt omkring på skibjerget. Disse ski er typisk for dig, der vil ud og more sig på snowparken. Offpist er, hvor man står på ski inde i terrænet i stedet for på pisten. Skiene der bruges hertil kaldes freeride, og bruges da der findes utroligt meget sne ude på offpisten, som ikke er præparerede som ved normale løjper, og derfor skal skiene være bredere.

All-mountain ski er lavet til hele bjerget, da det er en rigtigt god blanding. De er lidt bredere end normale pisteski, så de kan klare offpisten. Dog er de stadig smallere end offpist ski, så de kører som en drøm på pisten. Man kan også nemt tage i freestyle parken, da de har lidt blødhed og er bøjet i enderne. Læs mere om de forskellige typer ski på Easyskiing.dk og få gode råd til når du skal ud at stå på ski.

Leave A Reply

Your email address will not be published.