Ubetalte Regninger Svækker Virksomheders Økonomi

Dårlige betalere er et problem, som desværre alt for mange erhvervsdrivende døjer med. Heldigvis står private inkassovirksomheder klar til at kradse dine penge ind.

0

Dårlige betalere er desværre et problem, som mange erhvervsdrivende døjer med. Det kan være med til at svække likviditeten og dermed virksomhedens udvikling. Heldigvis står flere private inkassobureauer klar til at inddrive dit tilgodehavende, hvis du ikke selv er i stand til det.

Collectia er et af Danmarks førende inkassobureauer, der med fokus på digitale betalingsløsninger og brugen af AI-teknologi, leverer inkassoløsninger til erhvervslivet, som ikke ses hos traditionelle inkassofirmaer. Hos Collectia mener vi, at inddrivelsesprocessen skal være let og overskuelig – både for kunder og deres dårlige betalere. Derfor stiller virksomheden de mest moderne betalingsløsninger, sagsportaler og apps til rådighed, som møder begge parter af inddrivelsen i øjenhøjde.

Vi tilbyder alle vores kunder full-service inkasso. Det betyder, at du blot skal sende din sag til os, så tager vi os af resten. Vi er i stand til at varetage udsendelse af rykker og inkassovarsel til af eventuel retssag og løbende overvågning af dine debitorer.

 

En smartere tilgang
Modsat traditionelle inkassofirmaer følger inkassosager hos Collectia et situationsbestemt inddrivelsesforløb ved at udnytte AI-teknologi (kunstig intelligens). Når en sag sendes til inddrivelse hos Collectia, går den kunstige intelligens straks i gang med at arbejde. Ved at fodre vores data-robot, CAI (Collectia Artificial Intelligence), med data omkring skyldners betalingshistorik, bopæl, køn, alder, sagstype og 25 andre parametre, finder CAI frem til det sagsforløb, som statistisk set, giver de bedste forudsætninger for at hente dine penge hjem – smart og effektivt. Det hele er gjort muligt pga. af den store mængde data, som vi har behandlet fra over 2,5 inkassosager.

 

Følg med fra start til slut
Hos Collectia føler vi, at gennemsigtighed for både debitor og kreditor er essentielt, når man har man inkassosager at gøre. Som kreditor er det vigtigt, at man kan følge sagen fra start til slut på en nem og overskuelig måde. Via vores brugervenlig sagsportal, som er tilgængelig 24/7, kan kunden følge sine sager tæt. Er det nemmere for kunden at følge med over mobiltelefonen, kan man med fordel hente vores inkasso app. Denne har også en funktion indbygget, som gør det muligt at oprette nye sager ved blot at tage et billede af den ubetalte faktura.

Debitor får naturligvis også adgang til sin egen online-platform, hvor de kan følge sin sag, indfri deres gæld eller anmode om at indgå i en afdragsordning.

 

Forebyggelse
Brugen af et inkassoselskab, er naturligvis en god løsning, når du står med en eller flere ubetalte regninger. De har nødvendige færdigheder og div. inddrivelsesværktøjer, som giver dig den største chance for at inddrive dit tilgodehavende. Men du kan faktisk gøre en del selv, før at behovet for inkasso opstår. Vi har lavet en guide med 5 gode råd til, hvordan du kommer de dårlige betalere i forkøbet og beskytter din forretning. Guiden er lige til at printe ud og hænge op som en effektiv reminder i hverdagen.

Download guiden med de 5 gode råd her (PDF)

 

Kan inkasso betale sig?

Flere inkassobureauer tilbyder abonnementer, hvor man betaler for en service i et helt år. Dette kan ikke altid betale sig, hvis du kun har en enkelt ubetalt faktura, eller hvis du er usikker på, om behovet for inkasso vil opstå i fremtiden. Derfor har vi udviklet tre forskellige inkassoløsninger, som tager højde for, at behovet for inkasso kan variere meget fra virksomhed til virksomhed.

Du kan læse mere om vores ydelser her.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.