Studiekorrektur.dk

Billig korrektur på opgaver

0

Hos Studiekorrektur.dk kan du få et godt tilbud på korrekturlæsning af din opgave.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er meget stor rift om de gode karakterer, så det er sikkert, at du gerne vil have et 12-tal, når du afleverer din opgave.

Den gode opgave. Hvordan skriver man den?

Censor – han/hun kan være en hård negl. Censor skal nemlig bedømme det sproglige.

Så spørgsmålet er således, hvordan gør du censor tilfreds?

Du deltager måske i karakterræset, for en god karakter kan være den, der er med til at give dig adgang til drømmestudiet eller drømmejobbet.

Der er en genvej til den gode karakter – og vejen er 100% lovlig.

Studiekorrektur.dk

Billig korrekturlæsning af dit speciale eller din bachelor

Korrekturlæsning – er det noget, du selv står for?

Studiekorrektur.dk er et godt alternativ.

Korrekturlæsning. Du har hørt om det før. Det er det her med at sætte komma og det her med at sætte punktum samt at sørge for, at der ikke er kommafejl eller stavefejl.

Studiekorrektur er også det her med at sikre, at der ikke er kringlede sætninger, hvor censor ikke kan se, hvad du peger på.

Det er også det her med, at underviserne fortæller, at det er en god idé at sætte tid af til enten selv eller – bedre – at få en til at læse din opgave igennem og rette den til inden aflevering. Der er altid ting, man overser.

Det er her, vendingen træder frem: Man stirrer sig blind på sin egen opgave.

Det kan også være lige her, du tænker, men hvem pokker skal jeg have til at læse mit speciale igennem? Du tænker over, om du overhovedet kender nogen, der er god til at rette opgaver igennem. Er der mon en i din omgangskreds, der kan læse korrektur på din bacheloropgave.

Her er muligheden for at gøre brug af Studiekorrektur. Her er der i al fald en samling professionelle korrekturlæsere, der sidder klar til at læse og rette din opgave.

Studiekorrektur.dk

Studiekorrektur.dk – korrekturlæsning er lovligt

Korrekturlæsning har altid været lovligt. Det er det stadig. Sagen er den, at korrekturlæseren ikke går ind fagligt set i opgaven og ændrer noget eller sågar skriver noget til.

Korrekturlæsning er ment som en service for den studerende, hvorunder der kan komme ekstra godt styr på det sproglige i opgaven.

Det er med andre ord en håndsrækning, en hjælp til at få rettet opgaven igennem.

Det er set, at servicer som Studiekorrektur er vokset frem de seneste år, og det er således et godt tilbud til den studerende.

Det, du får, ved at bestille korrektur hos en online-korrekturlæser, er freelance-korrektur udført af en korrekturlæser med mange års erfaring.

Det er naturligvis dit valg – en i omgangskredsen kan også være god til at læse korrektur på opgaver.

Lidt fakta om Studiekorrektur:

  • ✅ Rettet over 5.000 opgaver
  • ✅ Førende siden 2014
  • 🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Gode anmeldelser

Studiekorrektur.dk er en af flere muligheder for at få læst korrektur. Der er gode anmeldelser at læse, for mange studerende har allerede valgt at gøre brug af ekstern korrekturlæsning.

Det er egentlig en meget direkte praksis, der fungerer på den måde, at man som studerende sender sin opgave til korrektur og modtager den i to formater efter endt korrekturlæsning.

Man er naturligvis selv ansvarlig for at få tjekket de ændringer igennem, som den pågældende certificerede korrekturlæser har foretaget sig. Der kan være tale om mange, men det kan jo også være, du har skrevet en meget god opgave, der ikke har haft det store på sig af sproglige fejl og mangler.

Under alle omstændigheder kan du vælge at få din opgave til at stå skarpt frem mod bedømmelsen.

Korrekturlæsning – det er en mulighed.

Leave A Reply

Your email address will not be published.