Sådan finder du de billigste forsikringer

0

Betaler du for meget for dine forsikringer? Mange tænker ikke over i hverdagen, hvor meget de egentlig betaler for forsikringer, og om de overhovedet har brug for ti forskellige forsikringer. Selvom en forsikring er guld værd, for eksempel i tilfælde af en ulykke, kan det sagtens betale sig at kigge godt efter rundt omkring på nettet for at finde frem til den bedste pris på de forsikringer, som du ønsker at tegne.

Hermed kommer et par råd, som du kan følge, når du skal finde en billig forsikring.

Hav dine behov in mente

Når du skal til at lede efter en eller flere billige forsikringer, gælder det først og fremmest om at sætte rigeligt med tid af til formålet. Det nytter ikke noget kun at bruge en halv time på det en hverdagsaften, idet du hermed ikke vil nå at kunne sammenligne de forskellige forsikringsselskabers tilbud og priser. Afsæt derfor et par timer eller tre og lav en god og grundig research, inden beslutningen tages. Inden du sætter kryds ud for den pågældende forsikring, er det dog yderst vigtigt, at du tænker på dine behov i forhold til de forskellige forsikringer. Er det nødvendigt at have en rejseforsikring, eller er en indboforsikring nok? Tjek hvad de forskellige forsikringer omfatter, idet en indboforsikring hos et selskab kan indebære andre aspekter end ved en indboforsikring hos et andet selskab. Tænk ligeledes over, om der er sket nogle ændringer i dit liv. Har du fået børn? Har du lige købt en båd eller en splinterny bil? Og brug endelig de hjemmesider på nettet, hvorpå du kan sammenligne forskellige forsikringspriser. Udvælg gerne tre selskaber og sammenlign deres tilbud og priser. Husk endvidere altid at læse om andres erfaringer med de pågældende forsikringsselskaber, så du vælger et godt selskab, der lever op til dine forventninger.

Tjek efter en ekstra gang

Efter at have fundet den helt rette forsikring, som passer til dine behov og ønsker, skal du dog minde dig selv om at tjekke tilbuddet igennem en ekstra gang og tænke på, hvad du egentlig tegner en forsikring på. Mange har eksempelvis oplevet efter køb af rejseforsikring, at der allerede i forvejen fulgte en rejseforsikring med deres MasterCard. Dette er en irriterende konstatering at gøre, hvis forsikringen har en bindingsperiode. Derudover skal du altid huske på, at det kan koste et forholdsvis stort beløb at komme ud af din nuværende forsikring, når du ønsker at skifte til en billigere forsikring. Det er dog altid gratis at opsige forsikringerne ved hovedforfald, som er den årlige dag, hvor din forsikring bliver forlænget. Derfor skal du afgøre med dig selv, om du vil betale for at skifte til de billigste forsikringer, som du har fundet frem til, eller om du vil væbne dig med tålmodighed og spare penge på denne måde i det lange løb.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.