Iværksætteri foredrag

Med udgangspunkt i 10 års praktisk erfaring

0

Carsten Kruse tilbyder iværksætter foredrag, hvor der bliver taget udgangspunkt i 10+ års praktisk erfaring som iværksætter og med 5 solgte virksomheder i løbet af de seneste 10 år.

Carsten Kruse er en ung iværksætter, som startede sin første virksomhed i en alder af 21 år – han har en stor passion for opstartsfasen i virksomheder og forretningsudvikling i det hele taget. Carsten var tilknyttet erhvervsrådet i Randers i næsten 2år, hvor han vejledte ca 250 iværksættere om året. Under tiden hos erhvervsrådet var han ofte rundt på skoler og holde oplæg og foredrag om iværksætteri – Herunder også en række større og mindre undervisningsforløb.

Carsten driver fortsat sine egne virksomheder, men ønsker fortsat at kunne bidrage til at motivere og undervise kommende iværksættere. Derfor tilbyder han iværksætter foredrag og undervisning til meget fornuftige priser.

Iværksætter foredrag

Carsten Kruse brænder meget for at bidrage til iværksætteres udvikling – Og i det hele taget at motivere potentielle iværksættere til at turde at følge deres drøm.

Foredraget om iværksætteri tager også meget udgangspunkt i, hvilke overvejelser der skal gøres inden opstart af egen virksomhed – Og hvorfor det er vigtigt overordnet at følge de anbefalinger, der gives til iværksættere.

Forretningsplanen er også noget, som i og for sig ikke nødvendigvis er noget, en iværksætter bør have – Men det er meget vigtigt, at iværksætteren har gjort sig tanker om de punkter, som en forretningsplan indeholder. Kun hvis der er flere sammen om samme start-up virksomhed mener jeg, at det er et must at få skrevet planerne ned i en forretningsplan, så alle i virksomheden arbejder i samme retning.

 

Indblikket i iværksætternes udfordringer

Mange iværksættere laver den fejl, at de mener, at de skal underbyde et marked markant for at kunne vinde markedsandele – Det er også en af de tankegange, som jeg udfordrer tilhørerne på.

Mange iværksættere har ikke nogen klar målgruppe – Svaret er ofte “Jeg vil henvende mig til alle med mit produkt” – Når man ønsker at starte en virksomhed, så skal man have defineret en målgruppe, som man tænker, at ens produkt er mest relevant for. Uden en persona / målgruppe er det noget nær umuligt at lave en effektiv markedsføring.

Ofte antager nyslåede iværksættere, at de blot skal have en hjemmeside stablet på benene, og så må salget begynde at tikke ind – Det er desværre ikke så let at skaffe de første kunder. En hjemmeside kan ikke stå alene, men skal støttes op at salg gennem de kanaler, som giver bedst mening for ens persona.

Et af de vigtigste punkter er en læring, som jeg selv har haft mange år om at indse vigtigheden af – Teamet! Teamet er så ufatteligt afgørende for succes – Dermed ikke ment, at man skal være 3 programmører om at lave et nyt revolutionerende program. Nej, det er vigtigt at finde nogle forskellige profiler. Eksempelvis en programmør til at lave produktet, en sælger til at få det bredt ud og en markedsføring-ansvarlig til at lave branding og markedsføring. Husk – Det er sjovere at have 25% af en succes end 100% af noget, der aldrig bliver til noget…

 

Iværksætter foredrag indhold

Foredraget om iværksætteri indeholder overordnet 2 halvdele.

Første del er mine subjektive betragtninger, herunder mine erfaringer sammenkædet med gode råd og overvejelser.

Anden del er mere faktabaseret, hvor vi berører forretningplanen overordnet, selskabsformer og støttemuligheder. Som afslutning taler vi om en række forskellige kendte iværksættere og hvordan de har startet deres virksomheder. Jeg tager desuden en række små video-udtalelser med fra nogle af iværksætterne – Udtalelserne bekræfter forskellige punkter i foredraget og er med til at perspektivere det, som vi har været igennem.

 

Vil du vide mere om iværksætter foredrag? Carsten Kruse kan kontaktes her:

Linkedin

WWW

Leave A Reply

Your email address will not be published.