Vælg det rigtige cover til din smartphone

Industrien inden for mobiltilbehør fortsætter med at stige, og der er intet der tyder på at tendensen vil stoppe. Årsagen til dette skyldes at en større del af vores dagligdag foregår på vores smartphones. Selvom udvalget af diverse mobiltilbehør udvides, er der dog intet der kommer i nærheden af mobilcovers, som det mest populære tilbehør. Derfor vil denne artikel handle om 3 af de mest populære typer covers, der findes på markedet.

Det Populære Cover

Bagcoveret er det mest populære cover, da det kun dækker bagsiden af smartphones. Det gør at din smartphone kun bliver minimalt større. Selvom de kun dækker bagsiden, findes de i en stor variation, så man kan let finde bagcovers der skiller sig ud eller personificerer dig. Fx dette iPhone X cover fra Richmond & Finch, der henvender sig til den modebevidste kvinde. Bagcovers laves i mange forskellige materialer, men hovedparten er lavet i Hård plast (PC) eller TPU plastik. Nedenfor kan du se et udvalg af forskellige typer bagcovers.

2-i-1 Cover

Et flip cover har den smarte funktion at den kan lukkes om din smartphones, så den giver en 360 graders beskyttelse. Flipcoveret findes i udgaver der åbnes vertikalt, men det mest normale er flipcovers der åbnes horisontalt som en bog. Udover at give fuld beskyttelse, så har de fleste flipcovers den smarte funktion, at de på frontens inderside har lommer til kreditkort, sedler, kvitteringer mm. Så man har samlet sin pung og smartphone i ét. Ulempen er selvfølgelig at der ikke er plads til mønter, der dog bliver mindre og mindre udbredt i det moderne samfund. Her er et eksempel på et klassisk flipcover.

Håndværker Cover

Et håndværker cover kan i teorien godt høre ind under kategorien bagcover. Men det er blevet en underkategori der er vokset markant de seneste år, da producenterne bruger store ressourcer på at udvikle cover, der giver maksimal beskyttelse uden at virke klodset. Håndværker covers kan nemlig godt være robuste og en anelse store i det. Til gengæld giver de en fantastisk beskyttelse, hvor de fleste er droptestet og militær-certificerede. Flere af dem er endda også vandtætte såsom dette LifeProof Fré cover til iPhone X:

Denne artikel har kun skrabet i overfladen af covers til smartphones, så hvis du vil se flere typer af covers kan du bl.a. gå ind på MOBILCOVERS.DKs kæmpe udvalg af covers til iPhone X, som du kan se HER