Sådan vælger du det rette spaophold

0

Et spaophold er ideelt til den forlængede weekend, eller til når du skal afsted på en mindre ferie med kæresten. Der er dog efterhånden kommet mange forskellige spaophold i Danmark, og derfor kan det være svært at vide, hvad man skal gå efter, når man skal finde det rette spaophold. De forskellige parametre vil vi behandle her i artiklen.

Det transportmæssige til spaopholdet

Først og fremmest bør du være opmærksom på, hvor langt væk de forskellige ophold er. Det skal du så naturligvis veje op med, hvor langt du selv gider at køre til opholdet. Der ligger flere gode spahoteller i Sverige, men bor du i Jylland, vil det måske tage for lang tid i transport, hvis det eksempelvis er et forlænget weekendophold, du skal afsted på. Tjek derfor altid, hvor langt der er til spahotellet, inden du bestiller. Ellers risikerer du at skulle køre langt, og det er jo sjovere at bruge mere tid på behandlinger. Du bør altid foretage en sammenligning af spaophold, så du er sikker på, at du får valgt det rette. Får du et spaophold i gave, må du gå ud fra, at giveren har tænkt lidt over blandt andet beliggenhed.

Hvor mange behandlinger er der med?

Et andet vigtigt parameter inden du vælger dit spaophold er, hvor mange behandlinger, der er med. Nogle spaophold tilbyder fri benyttelse af alle faciliteter og behandlinger, mens andre kun har et par stykker inkluderet, hvor man så kan betale ekstra for yderligere behandlinger. Det kan naturligvis være sjovt med et frit forbrug af behandlinger men tænk også godt over, hvor lang tid du skal være væk. Kan du nå så mange?

Er der mad?

På de fleste spahoteller er der en 3-retters menu og en lækker morgenbuffet. Der er dog også nogle hoteller, hvor det skal tilkøbes. Tjek altid hvad du får med i dit spaophold. Det er rart at få god mad på hotellet, så du ikke skal forlade hotellet tidligt for at finde en restaurant. Igen giver det mere tid til behandlinger, og det er jo det, som du er der for.

Leave A Reply

Your email address will not be published.