Skift bank: Stop med at betale overpris i bankerne

Mange er slet ikke klar over, at der findes langt bedre priser på banker end den de på nuværende tidspunkt får tilbudt. Tilfældet er dog, at rigtig mange kan spare penge på deres bankengagement blot ved at skifte til en bedre og billigere bank. Har du været kunde i samme bank i lang tid, vil du oftest kunne forhandle dig til nogle bedre priser – eller opnå bedre priser andetsteds.

Skift bank og få flere penge i lommen

Rigtig mange danskere er loyale overfor deres bank og tænker derfor overhovedet ikke på, at de betaler alt, alt for høje priser, hvis man sammenligner med, hvad andre banker er villige til at betale for at få netop dig som kunde. Især hvis man har været i samme bank i mange år, kan der være sket et stort skift i priserne. Dette kan betyde store besparelser for dig som bankkunde. 8 ud af 10 brugere, der bruger Mybankers Skift bank tjeneste (som gør det muligt for kunderne gratis at sætte sig bankengagement i udbud blandt bankerne) får tilbudt bedre banktilbud end deres nuværende. Nogle sparer helt op til 25.000 kroner om året, hvilket må siges at være en kæmpe besparelse. I stedet for at leve med de alt for højre renter, har disse bankkunder taget sagen i egen hånd, hvilket altså kan give flere penge i lommen.

 

Hvordan skifter man så bank?

At skifte bank er ikke særlig svært eller tidskrævende – alligevel er det noget, som mange kunder frygter. Hvis du selv vælger at kontakte diverse kunder manuelt og indhenter priser herved, kan det godt tage en smule mere tid – men hvis du vægter det med besparelserne, vil det være det værd. En anden måde er at bruge Skift bank tjenesten, som Mybanker har lavet. Her kan brugerne kvit og frit sætte deres bankengagement i udbud for at andre banker kommer til kunderne med bedre tilbud, end deres nuværende.

Det kan altså være “lettjente” penge at tjekke op på sit bankengagement, få den bedste bank 2018 og finde ud af, om bedre tilbud findes ude på bankmarkedet.