Giv din MacBook den beskyttelse den fortjener

For de fleste har det længe været en selvfølge med et cover og panserglas til deres smartphones. Især fordi smartphones er skrøbelige og mange har oplevet at skærmen er flækket, hvilket har kostet en dyr reparation, men også fordi de gerne vil give deres smartphone mere kulør med et farverigt cover. Denne tendens har også længe været tilstede når det drejer sig om tablets/iPads. Dette bør også være en selvfølge for MacBooks.

MacBooks er om noget endnu dyrere end de fleste smartphones, og kan tage voldsomme skader, hvis de bliver tabt på gulvet eller får et kraftigt slag. Sleeves er en rigtig fin løsning, da den beskytter computeren, når den ligger i tasken, men hvad med når MacBook’en er i brug? Netop her er et MacBook cover en fantastisk løsning. Fx i et tog hvor en forbipasserende i den smalle gang kan komme til at skubbe ens MacBook ned fra bordet.

Et over behøver ikke være klodset, og ødelægge din MacBooks flotte design. Fx dette MacBook cover er tyndt og samtidigt gennemsigtigt. Hvis man er til mere farverige eller moderigtige covers findes de selvfølgelig også. Fx nedenstående marmor cover.

Især for studerende, der sidder et klasseværelse eller auditorium, kan man udskille sig fra mængden med et smart cover. Der findes covers til alle nyere MacBooks, så hvis du også kan se det nyttige i et cover til MacBook, så kan finde et til din model HER