Få penge hurtig – Om Hurtiglån Online

Om hurtiglån online - Hvilke krav stilles der?

0

Få penge hurtig – Om Hurtiglån Online

Der er naturligvis nogle krav, hvis du ønsker at få penge hurtig online. Disse krav varierer, alt efter hvilken låneudbyder der er tale om.

Det kan derfor være svært at liste nogle helt konkrete regler op, da de variere så meget som det er tilfældet. Grunden til dette er, at låne udbyderne har nogle helt forskellige målgrupper, som de ønsker at ramme.

På trods af dette vil vi liste de mest benyttede og nogle helt konkrete eksempler på krav, som sagtens kan forekomme hos den enkelte låneudbyder. Du skal dog blot være opmærksom på, at disse krav ikke nødvendigvis repræsentere den låneudbyder du ønsker dig at benytte.

Krav – Om Hurtiglån Online

Der kan være nogle krav vedrørende hurtiglån.

Din husstands indkomst: Der kan sagtens forekomme krav om, at du i din husstand har en årlig indkomst på eksempelvis 200.000 før skat. Dette kan forekomme uagtet om du bor alene, eller om du har en samlever.

Din alder: En række låneudbydere stiller et krav om, at du som minimum har rundet 23 år. Andre låneudbydere har dog sat sin grænse på typisk, 22, 21, 20, 19 eller 18 år.

Din beskæftigelse: Du skal oftest være i et fast arbejde. En række låneudbydere, vil af denne årsag ikke godkende din ansøgning, hvis du er på offentlig forsørgelse som eksempelvis dagpenge eller kontanthjælp.

Din lønseddel: I tråd med, at de fleste låneudbydere kræver du er i fast arbejde, kræver nogle udbydere derfor, at du kan dokumentere din indkomst. Oftest med en kopi eller et billede af din lønseddel. Dette skal dermed modvirke snyd fra ansøgere der er desperate efter at låne penge.

Din identitet: Hos nogle låneudbydere, er det et krav at du kan dokumentere hvem du er. Du kan dermed blive krævet at indsende et billede, før din låneansøgning kan blive godkendt af udbyderen.

Din økonomiske fortid: Det er hos de fleste låneudbydere et krav om, at du i forvejen ikke er registreret i RKI. På den måde sikres det, at du ikke tidligere har haft store vanskeligheder med din økonomi.

Hvornår får man pengene?

En af de helt store fordele ved at låne penge online er, at du lynhurtigt får pengene ind på din konto. Hvor lang tid der helt bestemt går fra du er blevet godkendt, til at du får pengene tilgængelig på din konto, varierer naturligvis fra låneudbyder til låneudbyder. Et helt konkret eksempel kan dog gives, hvis du vælger at låne hos Vivus. I så fald vil pengene allerede være disponible i løbet af fire timer, hvis du altså har en Nordea konto.

Hovedsageligt skal det dog nævnes, at de fleste låneudbydere tilbyder at udbetale et lån, dagen efter de har godkendt din låneansøgning. Samtidig er det let og ukompliceret at lave en låneansøgning, samt finde det lån som er helt essentielt til dig. Dermed foregår hele den samlede proces, langt hurtigere end hvis du ønsker at låne pengene ved en bank.

Er det muligt at låne penge online, hvis jeg er registreret i RKI?

Hvis du er registreret i RKI, står du i en ret dårlig situation, hvis du ønsker at låne penge online. Det er nemlig yderst vanskeligt at finde en online låneudbyder som vil låne dig penge, hvis du er registreret i RKI. Det kan ikke udelukkes at det er umuligt at finde en udbyder som er villige til at låne dig penge hvis du er i RKI, men du vil i så fald stå i en væsentlig dårligere situation i forhold til hvis du ikke er.

Sammenlign lån og låneudbyderne

Er du i tvivl om hvilke selskaber der har den laveste AOP (renteudgifter)? Eller hvor stort et beløb man kan låne ved de enkelte lånudbydere? Eller hvor gammel man skal være for at tage et lån online?

Så tag et kig på Hurtiglaan.nu – Her kan du sammenligne lån på tværs på alle parametre, inklusiv trustpilot vurderinger af de enkelte selskaber.

Leave A Reply

Your email address will not be published.