4 tips til din første date

0

Din første date kan være rigtig svær, og du er garanteret meget nervøs og spændt. Her i artiklen gives 4 gode råd, som kan hjælpe dig til en succesfuld første date.

Glem alt om påtaget charme og teknikker, det handler nemlig om at være tilstede i nuet og hvile i sig selv. Har du det godt på din date, så vil du signalere overskud og ro, hvilket også hjælper din date til at finde roen.

Nyd din date

Inden din første date, så lov dig selv at nyde denne. Du må gerne være nervøs og spændt, men du skal ikke frygte din date. Tænk positivt om daten, det skal nok blive sjovt og hyggeligt. Og hvad er det værste, som kan ske?

Så længe du bare fokuserer på at have det godt, så må daten gå, som den nu går. Det er ikke til at vide, hvad din date søger. Du kan derfor lige så godt nyde daten og se, hvad den fører med sig.

Vær positiv og frisk

Alle kan lide positive og friske folk, de er bare rare at være sammen med. Du skal være en af dem, så er chancen for en god date meget større.

Har din partner lyst til en gåtur, så vær entusiastisk om dette og få det bedste ud af det. Det kan være du ikke bryder dig om gåture, men vær stadig positiv og nyd det oprigtigt.

Naturlig fysisk berøring

Giv din date et knus, så er daten godt i gang. Opstår der situationer, hvor en naturlig fysisk kontakt kan skabes, så skal du gribe chancen. Det kan være, at I laver sjov, og du kan give din date et kærligt klem på skulderen.

Tag ikke en afvisning personligt

Du skal ikke tage en afvisning personligt, da det ikke handler om dig. Det handler nemlig om, hvad denne kvinde søger. Måske søger hun bare noget helt andet, hvilket ikke gør dig til et dårligere menneske.

Leave A Reply

Your email address will not be published.