Sådan får du råd til mere ferie

0

Vi er ved at være godt i gang med foråret, selvom temperaturerne har været til den lidt lave side. Det betyder også, at sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder at det er ved at være tid til at finde ud af hvor sommerferien skal tilbringes, hvis i ikke allerede har styr på den del. Hvis du er som vi danskere er flest, så betyder det, at du har sommerferie i noget der minder om uge 28, 29 og 30.

Når alle har ferie på samme tid, er det ikke så overraskende at priserne stiger. Noget af det mest klassiske inden for salg er det der hedder pris og efterspørgsel – hvilket ganske enkelt betyder, at jo højere efterspørgslen er på noget, jo højere bliver prisen også tilsvarende. Hvis charterselskaberne skal kæmpe for at fylde fly og hoteller, er det helt naturligt at de sænker priserne, mens de hæver dem, hvis der er flere der vil rejserne. Det betyder også, at det nemt kan være mere end dobbelt så dyrt at skulle købe en rejse i juli, end det ville være at købe den i maj.

Sådan får du ekstra penge til ferien

Hvis du hører til dem, der som de fleste af os, har et budget der skal overholdes i forbindelse med ferie, kan det derfor også være svært at få råd til det, hvis man skal en hel familie af sted en uge eller to, da det meget hurtigt kan koste mere end 30.000

Der findes dog også en måde, hvor du kan tjene lidt meget lette penge, hvis du er bortrejst. Du kan nemlig tjene mange penge på at leje dit hus ud på tjenester som AirbnB eller HomeAway. Alt efter hvor i landet du bor, hvor mange der er plads til, og hvordan huset ser ud, kan du ofte rimelig nemt få mellem 500 og 1000 kroner kroner i døgnet. Er du væk i et par uger, kan du derfor uden at skulle gøre specielt meget for det tjene omkring 10.000 kroner.

Du kan vælge hvem du vil udleje det til, og eksempelvis kun tage nogen, der har gode anmeldelser som lejere. Hvis du er øm omkring nogen af dine ting, og har noget der er personligt, som du ikke vil have at der er nogen der skal have adgang til, kan du for ganske få hundrede kroner leje et lagerhotel eller pulterkammer. På den måde er du sikker på, at de er er sikkert opbevaret men du nyder lidt varmere himmelstrøg et sted i verden.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.