Måltidskasser er blevet populære i Danmark

God og sund mad leveret lige til døren - Danskerne elsker det!

0

I 2017 så vi at måltidskasser steg kraftigt i popularitet og flere og flere familier vælger at benytte sig af måltidskasse konceptet. ifølge en gallupundersøgelse køber 360.000 husstande måltidskasser, der leveres direkte til døren (Kilde: Index/DK Gallup 2. halvår 2016). og tallet er steget ind i 2017, og vi ser allerede tendensen i 2018 også allerede er stigende.

Danskerne er et travlt folk og oftest prøver travle familier at balancere mellem familie og karriere. Det kan være svært, da tiden ikke altid er der til at tage de turene i supermarkedet, lave madplaner, spise sundt osv. Måltidskasser er løsningen på dette, desværre kan være en jungle at finde rundt i de forskellige muligheder der foreligger for forbrugerne derude, samtidig man også får kvalitet for pengene man ligger.

Sammenlign online

Sammenligningstjenesten, NemtMåltid.dk har udviklet et website hvor du som forbruger hurtigt kan danne sig et overblik, sammenligne priser, finde rabatkoder og meget mere.  Det er en tjeneste der er sat i verdenen for at du som forbruger får det en smule nemmere at finde sund mad i hverdagen, samtidig med at du kan spare tid og stress på turene til supermarkedet.

”Vi ser flere og flere karrieremennesker som har svært ved at finde tid til det hele samtidig med man gerne vil leve sundt. Derfor har vi udviklet denne tjeneste, både for at folk man spare tid og penge og kan få noget sundt og velsmagende mad i hverdagen, men vigtigst af alt for at folk formår at finde tid til familien.” siger Nicky Christensen fra Nemt Måltid.

Flere leverandører og funktioner

”Vi arbejder hele tiden på at skabe nye relationer til måltidskasse leverandører, samtidig med vi gerne vil skabe så gode sammenlignings og søgemuligheder for vores besøgende – Derfor arbejder vi på højtryk for at udvikle endnu flere funktioner på sitet der kan følge med trends i markedet.

Det er vigtigt for os at folk finder frem til præcis hvad de søger, hvad enten det er økologi, bestemte madvarer, måltidskasser til allergikere eller lign. Alle har forskellige behov og krav til hvad de ønsker i en måltidskasse, og det vil vi gerne understøtte” forsætter Nicky Christensen

Hvad går konceptet ud på?

Måltidskasser er et koncept er de seneste par år er steget i popularitet i Danmark. Måltidskasse konceptet er ligetil og hjælper familier med at få sund og velsmagende mad leveret til døren, uden at selv skulle stresse over madplaner, indkøb og lign. Man betaler et mindre beløb for at modtage en måltidskasse som byder på velsmagende og sund aftensmad, dertil tilhørende madopskrifter der passer til de ingredienser og madvarer som følger med i måltidskassen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.