Skift bank online og få et større rådighedsbeløb

Der kan være mange penge at spare

Der kan være mange penge at spare på at skift bank online. En undersøgelse viser at man kan spare op til 25.000 kr. om året alene på at have den rigtige bank. Brugerne på mybankers skift bank tjeneste, der modtager tilbud fra andre banker, sparer i snit +10.000 kr. om året på at skifte deres nuværende bank ud til en billigere eller bedre bank.

Hvorfor skifte bank online?

Det kan være en god forretning at kigge sin bank i sømmene og se, om man også har de bedste bankprodukter på markedet. Det kan være at man har et andelsboliglån hvor man måske betaler for meget i rente og i stedet kunne skifte bank og derved opnå en billigere rente et andet sted.

Måden hvorpå man nemt, enkelt og hurtigt kan skifte bank kunne være at benytte Skift bank tjenesten, hvor man indtaster oplysninger om sig selv, sin privatøkonomi og eventuelle ejendomme, formuer og lignende. Dernæst kan man også vælge om man har planer om at købe bolig så de banker, der ser tilbuddet, får mulighed for at skræddersy et konkret tilbud som du kan sammenligne med dit nuværende bankengagement for at se om lige netop du kan spare penge på, at skifte bank.

Hvad skal jeg bruge for at skifte bank?

Man bør have sin årsopgørelse klar, sit budget, sine sidste 3 lønsedler samt forberede hvad der er vigtigt for dig, når du eventuelt skal have en ny bank. Er en fysisk filial, du kan gå ned i, et must have? Eller er en ren netbank en mulighed? Det kan være en god idé lige at få skrevet sine ønsker ned inden man sender sine ønsker i udbud. Når alt dette er gjort, og hvis du vælger at gå videre med et tilbud, vil banken kunne hjælpe dig med at skifte fra din eksisterende bank hen til den nye bank og derfor er processen ofte noget nemmere når man skal skifte banken ud med en ny.