Bryllupsbudget: Læg det rigtige fra starten!

Bryllupsbudget gjort simpelt

0

Det er alment kendt når man skal planlægge et bryllup, at det kommer til at koste rigtig mange penge, gerne langt mere end man egentligt havde planlagt. Derfor skal der lægges et bryllupsbudget, der kan hjælpe dig med at få det fundamentale på plads, så du ikke står med håret i ostkassen, når regningerne skal betales.

En af de sværeste opgaver ved at lægge et bryllupsbudget, er at komme i tanker om alle de forskellige udgifter der opstår, samtidig med at man skal være klar over hvor meget man skal budgettere med på de forskellige områder af budgettet.

Få en gratis bryllupsbudget skabelon

Hos Selskabslokaler.dk har de lavet et bryllups budget, det er lige til at tage i brug, det eneste det kræver af dig, er at du kan åbne filen i Excel, så du kan finde ud af hvor meget dit drømme bryllup kommer til at koste.

Download bryllupsbudget skabelonen

Hent dit bryllupsbudget her

Hvad gør jeg herfra?

Når du har fået styr på hvor mange penge der er sparet op til den store dag, så kan du gå i gang med at udfylde dit budget, så du kan se hvor mange penge, der skal lægges på de forskellige posteringer.

Når du starter med at lægge dit budget, så er det første du skal søge efter, et selskabslokale, hvor du ønsker at holde festen.
Selskabslokalet er ud over kirken eller rådhuset, den vigtigste brik i puslespillet, fordi det er rammerne for festen, men også fordi det er lokalet der sætter rammerne.
Mange selskabslokaler har allerede tilbud om mad og drikkevarer med i deres pakker, hvorfor du måske kan spare en masse tid, ved at købe det meste af festen på en gang.

Der er dog også rigtig mange små udgifter man skal være opmærksom på, når man lægger budgettet, for selvom ting som lys og brevpapir måske er små poster i budgettet, men når alle de små poster lægges sammen, så løber det meget hurtigt op i mange penge.

Er det ikke svært at lave et bryllupsbudget?

Det er de færreste der har lyst til at sidde og lave store regneark når de skal lægge et budget, fordi det bare skal være let at gå til.

Med budgettet du finder ovenfor, så skal du blot indsætte de forskellige tal i de grønne felter, herefter får du en oversigt i tal og grafer, der viser dig hvor mange penge du forventer at bruge, samt hvor mange penge du reelt har brugt.

Læs også: København er hjemsted for de fedeste kontorer

Source Selskabslokaler.dk
Via Brylupsbudget
Leave A Reply

Your email address will not be published.