Hvorfor du som forældre, bør investere i en babynest

Godt råd til nybagte forældre

0

Mit navn er Iben og jeg er mor til tre. Mikkel på 2 år og tvillingerne Sofie & Frederikke på 4 måneder. Jeg vil i denne lille artikel fortælle om det fantastiske produkt babynest, som jeg igennem egne erfaringer har lært at kende og som jeg værdsætter utroligt højt, i min hverdag med små børn i hjemmet.

Hvad er en babynest?

En babynest er som det engelske ord forklarer, en lille rede til de mindste børn. En babynest er essentiel, da den er flytbar og samtidig passer perfekt til eksempelvis barnevognen, vuggen og i forældrenes seng. En babynest omslutter barnet, hvilket både giver tryghed og sikkerhed i diverse hverdags situationer, samt når banet skal sove. Produktet er en solid investering i starten af barnets liv. Det kan optimalt benyttes fra fødslen og indtil barnet er omkring et halvt år gammelt.

Hvorfor skal du købe en babynest til dit barn?

Foruden den sikkerhed og tryghed en babynest giver barnet, vil brugen af en babynest betyde at dit barn ikke hele tiden skal forholde sig til nye steder at sove. Uanset om i er hjemme, ude eller sågar på ferie vil en babynest kunne medbringes og skabe de bedste rammer for barnet. Med en babynest er det ligeledes muligt at sove sammen med dit barn. Babynestens bløde kant betyder, at du som forældre trygt kan ligge dig til at sove ved siden af barnet, da denne beskytter og opretholder den nødvendige afstand imellem jer, så du ikke ruller ind i barnet, i søvne. Det fleste babynest kommer med en super tyk og blød skummadras i bunden, som betyder at barnets komfetabalhed opretholdes hvor en babynesten placeres. Sidst men ikke mindst anbefaler Sundhedsstyrelsen at barnet ligger på maven, så mange af de vågne timer som overhovedet muligt, for at styrke nakkemuskulaturen. Her er en Babynest ligeledes optimal, da man ved hjælp af babynestens kant, kan placere barnet i en position, som hjælper på denne disciplin og øger barnets udholdenhed.

Der findes mange forskellige typer af babynest og jeg skal bestemt ikke gøre mig til dommer over hvilke brands der er bedre en andre. I vores hjem har de to mindste et Filibabba babynest, som vi under alle omstændigheder er utroligt glade for.

Generelt om babynest kan jeg som forældre til tre, kun varmt anbefale andre at købe dette fanatiske produkt. I vores familie har det været en uundværlig genstand i børnenes start på livet, da det har givet en tryg og ikke mindst mere fri hverdag.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.