3 gode grunde til flexleasing er attraktivt

Stigning i flexleasing i de seneste fem år

I de seneste fem år har flexleasing været stigende, og har år efter år slået rekord for hvor mange biler der bliver registreret via en flexleasing aftale. I perioden 2012-2016 har der været en kraftig stigning i leasingbiler. I denne artikel vil vi komme ind på, hvorfor flexleasing er blevet så populært blandt danskere. Læs mere om flexleasing her.

1. Betal registreringsafgiften i rater

I Danmark er registreringsafgiften på biler utrolig høj, i forhold til vores nabolande: Sverige, Norge og Tyskland. Hvis du køber en bil uden leasing ved en bilforhandler, så skal du betale den fulde registreringsafgift med det samme. Det vil sige du skal betale 150% i registreringsafgift af bilen op til 120.000 og derefter skal du betale 180% af det resterende beløb af bilens værdi uden registreringsafgift. Hvis du vælger at flexlease bilen i stedet skal du blot betale små rater af registreringsafgiften, hvor stor rate du skal betale er forskelligt, og der er forskellige satser alt efter bilens alder. FORTÆL OM RATERNE HER.

2. Undgå store værditab

Når du køber en bil med fuld registreringsafgift, vil du få et langt større værditab, da værditabet også vil gælde registreringsafgiften. Med flexleasing bliver registreringsafgiften som beskrevet i overstående afsnit betalt i små rater, hvilke giver et mindre værditab på leasingbilen. Det mindre værditab på bilen ved brug af flexleasing er også en af grundene til at flexleasing er yderst attraktivt især på dyrere biler, hvor der ellers vil være store værditab hver eneste år, hvis bilen er købt uden leasing.

3. Mindre kapitalbinding

Med flexleasing binder du mindre kapital i en bil, og du får dermed flere penge til rådighed med flexleasing. Baggrunden for du binder mindre penge i en bil der er flexleaset er, at du ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme, og du skal dermed ikke bruge kapital på den fulde registreringsafgift i første omgang.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Goleaseit

Denne artikel er lavet i samarbejde med Goleaseit.dk som er en online tjeneste, hvor du kan få op til tre gratis og uforpligtende tilbud på en flexleasing aftale efter dine ønsker. (Du kan udfylde en formular ved at klikke her.) For at benytte denne service skal du blot udfylde en formular, hvor du derefter modtager op til tre leasingaftaler efter dine ønsker. Derefter skal du blot vælge det mest eftertragtende leasingtilbud. Når du har valgt det bedste tilbud på flexleasing vil du indenfor korttid blive ringet op eller kontaktet via mail.