København er hjemsted til de fedeste kontorer

Kontor København

0

I Danmark lever vi af vores hoveder i stor stil og der findes et hav af virksomheder, der sidder på kontor. Der ligger mange fede kontorer i København og ikke mindst er der mange ledige kontorer til leje.

Hos Lokalebasen.dk har vi samlet alle de fedeste kontorer til leje i København, hvor du kan finde alt fra det lille kontor til en person, en coworking oplevelse, eller kontorhotel, hvor du har mulighed for at udveksle erfaringer og hyggelige dage, sammen med kollegaer fra andre, små virksomheder der sidder i samme situation som du gør i din virksomhed.

Få mest ud af din dag

Når man er selvstændig, uanset om man sidder alene på kontoret, eller har brug for et kontor til flere hundrede medarbejdere, så handler det om at tilrettelægge sin arbejdsdag på bedst mulig vis, så du får mest ud af din tid og dine penge.

Vores Journalist, Anne-Kathrine, har skrevet en fantastisk artikel om hvordan du genvinder koncentrationen i det åbne kontolandskab, så du kan arbejde let og effektivt, uden unødvendige forstyrrelser og distraktioner, der gør, at du bliver forstyrret af larm, musik eller folk der løber rundt eller har Skype møder i det åbne landskab.

Vil du istedet du starte en café?

Er du lidt træt af at sidde på kontor, bag en computer hver dag, vil du hellere ud og møde mennesker og gøre dem glade? Så er det en god idé at starte en café. Take-out mad og det at spise ude, er blevet mere og mere populært de sidste par år, hvor Danskerne vælger at spise mere ude. Derfor kan du finde et lokale hvor du finder en caféer til salg, så du kan udfylde drømmen og starte din egen café, måske mangler du i den by du bor, for at udfylde et hul i markedet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.