De eftertragtede krydstogts-awards anno 2017

0

Cruise Critic anmelder krydstogtsrederier og de kommer også med anbefalinger og guides af krydstogtsrederier fra hele verden, så de har en stor viden omkring branchen, da de også har gjort det i ca. 15 år.

Cruise Critic Awards 2017

På deres hjemmeside finder du blandt andet også eksklusive deals, men det mest prestigiøse er at blive kåret som en vinder af deres årlige anmelder-awards, hvor deres håndplukkede redaktører selv kommer med deres personlige favorit i forskellige kategorier.

Denne pris er et kvalitetsstempel, og dermed kan du som kunde vide at hvis et krydstogtsrederi har fået denne pris, så er kvaliteten også deraf. Dermed er der flere krydstogtsentusiaster der følger disse priser for at

Der er flere kategorier, hvor især luksus kategorien er noget som mange mennesker går op i, da det egentlig er ”toppen”. I kategorien under luksus er der mange priser, men de handler meget om kvalitet, oplevelse, mad, dagsudflugter osv.

Det er en bred vifte af forskellige priser, der kan vindes, men det giver stadig meget prestige at vinde.

Luksusrederier fra hele verden

Der findes mange luksusrederier, som hvert år er at finde i toppen af disse prisuddelinger, hvor de mest hyppige er Silversea og Azamara. Dem kan du fx læse mere om her: Krydstogtsrederier

Netop de to rederier vandt også et par priser, hvor Silversea vandt 2 – 1 for bedste adventure og 1 for bedste nye luksus krydstogtsskib, hvor Azamara vandt prisen for bedste rute.

Derudover findes der selvfølgelig mange flere priser, som fx bedste romantiske krydstogtsrejse, bedste krydstogt for personer der rejser alene, krydstogt med bedste spa mm.

De store rederier konkurrerer meget på de samme parametre, hvorfor det er vigtigt at være en del og i toppen af disse prisuddelinger for at kunne skabe en unik positionering iblandt deres forbrugere.

Ny “sæson” allerede i gang

Et krydstogt er netop ikke kun et krydstogt – det hele handler om service, kvalitet og destinationen. Her er der så forskellige faktorer der spiller ind, hvilket tit og ofte er tungen på vægtskålen i disse uddelingerne og det giver bare rigtig meget for disse krydstogtsrederier.

Derfor ser flere krydstogtsrederier således også allerede i gang med at forberede til den “nye” sæson, hvor der igen bliver kæmpet om disse priser. Der kommer løbende nye skibe og priser til, så er du interesseret i krydstogte og skibe, er det helt sikkert noget du burde følge.

I mellemtiden kan du altid læse mere om luksuriøse rejser og drømme dig væk på nettet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.