7 råd der gør dig bedre til poker

Onlinepoker er et meget underholdende spil, og med den perfekte strategi, er der store gevinster og præmier at vinde.

0

 

Jeg har her samlet nogle gode råd, der helt sikkert vil hjælpe dig når du sidder ved pokerbordet.

                             1. Husk at spille ansvarligt

Før du begynder at spiller er det vigtigt, at du finder ud af hvor meget du ønsker at spille for. Man kan let blevet revet med, og det er derfor vigtigt at du laver et budget, så du får et overblik over, hvor meget du vinder og taber. Start i det små, og giv dig tid til at lære spillet at kende.

 

                               2. Tålmodighed

I poker er det yderst vigtigt at have masser af tålmodighed. For hvis du ikke er tålmodg kan du meget nemt komme til at gøre noget ugennemtænkt og miste alt, eller en portion af dine chips. Det er derfor vigtigt at fokusere på noget andet når du føler dig utålmodig. Musik er en god måde at slappe af på, når man sidder længe og spiller. Det er også meget din ide at få rørt sig lidt, evt. strække lidt ud. Hvis du spiller fra en bærbar kan du jo også sidde udenfor mens du spiller.

 

3. Skift din strategi under spillet

Mange spillere laver den dumme fejl, at de altid spiller på præcis samme måde. Derfor er det en god ide at iagttage om der er et mønster i den måde de andre spillere spiller deres kort på, da det gør det meget nemmere at vinde. Du skal selvfølgelig spille fornuftigt, men også uforudsigligt. Hvis du bluffer for tit, vil de andre spillere opdage det og hvis du aldrig bluffer er det heller ikke godt, det gælder om at finde den rette balance, og ofte gå med sin mavefornemmelse. På playpokeronline.dk er der gode informationer at hente om dette underholdende spil.

 

4. Hold øje med din modstanders chips

Husk –  hold altid øje med modstanderens mange eller få chips. Vær meget opmærksom på, hvem der har flere chips end dig og spil mere forsigtigt mod disse spillere. Det er som hovedregel t bedre at spille puljer med spillere, som har færre chips end du har. Og husk, en enkelt fejl kan slå dig ud

 

5. Undersøg hvornår du spiller bedst

Du må absolut ikke spille online poker når du når du er træt, irritabel eller fuld. Det er også en god ide, at regne ud hvornår du spiller bedst. Det kan være du er mere klar i hovedet på nogen tidspunkter af dagen, eller måske er det dine modstandere der passer godt til dig på et vist tidspunkt. Du kan også overveje hvor du spiller bedst. Nogle kan lide at sidde i sofaen, mens andre ligger i sengen og nogle kan lide at sidde i deres kontor.

 

                               6. Læs og artikler og bøger poker

Det er en rigtig  god ide at læse bøger om poker. Der er ofte mange gode råd at hente, og det giver dig en god forståelse af spillet.

7. Sats godt og hårdt

Hvis du har en rigtigt god hånd, skal du kun underspille den, hvis du er helt sikker på at få sejren. Det er meget farligt at lade folk komme for billigt med, for så er der en risiko for at de pludseligt rammer en heldig hånd på river.

Leave A Reply

Your email address will not be published.