Sådan finder du den billigste bank

0

Der kan være rigtig mange penge at spare om året på at have den billigste bank. Hvilken bank, der præcist er den billigste bank til dig, afhænger fuldkommen af dit engagement i banken og dine behov / ønsker.

Hvis du blot har en almindelig lønkonto og intet andet derudover, kan den billigste bank være en bank som ikke tager årlige gebyrer for at have dig som kunde. Hvis du derimod har lån oveni – og et større bankengagement – kan det være et de renter banken tilbyder på præcis dine lån, kan opveje det gebyr det koster at være kunde i banken. På den måde skal man altså regne godt efter for at finde frem til, hvad er den billigste bank for dig.

Der er stor forskel

En tidligere kunde i Danske Bank, Steffen, betalte ikke mindre end 7% i rente på hans andelsboliglån. Det synes han lå i den høje ende og undersøgte, hvad andre banker tog for et tilsvarende andelslån. Han endte med at skifte bank til Alm. Brand Bank, som kunne tilbyde en rente på andelsboliglån på 3,95% hvilket gjorde at han i stedet for at have udsigt til at have betalt sit lån ud på 30 år, kom under 15 år. Det sparede han 11.000 kroner på om året – blot ved at skifte sin dyre bank ud til en billigere bank.

http://skiftbank.dk kan man læse meget mere om skift bank, hvor lave renter man kan få og lignende. Læs mere her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.