Forsikringsportalen

0

Hos Forsikringsportalen.dk forsøger vi at samle de bedste tilbud på forsikringer, så du som kunde trygt kan finde den løsning, der passer bedst til dig – uden at skulle være nervøs for at betale alt for meget.

Vi vil gerne give dig den bedste kundeservice, så vi tager dig i hånden og følger dig hele vejen fra start til slut – fra første gang du besøger vores website, til den endelige beslutning skal tages.

Første gang du besøger vores website vil du blive bedt om at indtaste dine oplysninger. Det være sig navn, adresse og hvilke typer forsikringer du leder efter. Når først vi har de informationer, vil vi give dig tre bud på hvilke forsikringsselskaber der bedst passer til dit behov. Her kan du gennemgå de forskellige tilbud og har mulighed for at vurdere hvad der passer bedst til dig eller din familie.

Herefter vil du blive kontaktet af de forskellige selskaber. De forklarer her mere dybdegående hvad deres forsikringer indeholder og de sætter dig grundigt ind i deres priser. Hvis deres priser og forsikringer stemmer overens med dine behov, har du herefter mulighed for at tegne forsikring med det pågældende forsikringsselskab.

Forsikringsportalen.dk arbejder med nogle af de største forsikringsselskaber i Danmark og er på den måde hele tiden opdateret på hvad der sker i branchen. Vi vil gøre alt for at give dig den bedste oplevelse og for at sørge for at du føler dig i trygge hænder.

På hjemmesiden finder du også en oversigt over en lang række typer af forsikringer. Her kan du læse om hvad en husforsikring indeholder eller hvilken type forsikring du skal bruge, hvis du skal købe ny båd eller sommerhus.
Skal du købe ny bil? Forsikringsportalen.dk hjælper med at finde den helt rigtige bilforsikring.

Besøg vores hjemmeside og find ud af hvad den helt rette forsikring skal koste dig og bliv klogere på hvad en forsikring rent faktisk er.

Vi glæder os til at du besøger os.

Leave A Reply

Your email address will not be published.