Få professionel hjælp til dine investeringer

0

Da der efterhånden ikke er nogen som helst økonomisk gevinst ved at have penge stående i banken, er flere og flere begyndt at investere deres formuer. Ofte er der dog en stor risiko forbundet ved disse investeringer, da man kan risikere at miste dele af eller i værste fald hele sin formue. Derfor fravælger rigtig mange at investere, mens andre som vælger at investerer får ødelagt deres nattesøvn.

​Investeringsrådgivning er løsning

​En metode til at kunne investere samtidig med at man stadig bevarer sin nattesøvn, er at få professionel investeringsrådgivning. Med professionel investeringsrådgivning får man hjælp til sine investeringer af professionelle. Denne hjælp kan bestå af sparring og rådgivning eller ved at man lader de professionelle stå 100 % for ens investeringer. De fleste vælger den første mulighed, da mange ønsker at være med i processen og fordi det også kan være svært helt at slippe kontrollen med sine investeringer.

​Tillid er nøglen

​På trods af at de fleste investeringsrådgivere har mange års erfaring og kan fremvise meget positive resultater, så kan det for rigtig mange være svært at stole på en anden til at varetage sine surt optjene penge. Derfor er det vigtigt at finde en investeringsrådgiver som man stoler 100 % procent på. Dette kan dog være meget svært, da man i langt de fleste tilfælde ikke kender sin investeringsrådgiver og derfor ikke vil kunne stole 100 % på ham/hende. En løsning på dette er at tage en uforpligtende samtale med en eller flere potentielle investeringsrådgivere og undersøge hvordan kemien er. En anden mulighed er at researche. En måde at researche på at at Google den pågældende investeringsrådgiver og se om man kan finde yderligere information omkring investeringsrådgiveren – og her er det vigtigt at kigge andre steder en investeringsrådgiverens eget website. En tredje måde til at få tillid til sin investeringsrådgiver er at kontakte hans/hendes eksisterende kunder. Hvis en eller flere af en investeringsrådgivers eksisterende kunder er tilfredse med deres samarbejde, så er sandsynligheden for at man selv vil blive det forholdsvis stor – og er de eksisterende kunder ikke tilfredse, så er det nok bedst at kigge i en anden retning.

Vores enkle råd lyder derfor:

  1. Få en indledende samtale med investeringsrådgiveren
  2. Undersøg investeringsrådgiveren (andre steder end hans/hendes eget website)
  3. Spørg investeringsrådgiverens eksisterende kunder om de er tilfredse

​At investere er en stor ting

​Uanset hvor meget man gør sit forarbejde og uanset hvor meget tillid man opbygger til sin investeringsrådgiver, så er det risikobetonet at investere. Dog er indlånsrenten i bankerne efterhånden så lav (eller ikke-eksisterende) at man skal overveje om det ikke er risikoen værd at investere og om det ikke også kunne være en ide, at få hjælp til sine investeringer af en eller flere som har fingeren på pulsen?

Leave A Reply

Your email address will not be published.