Dit iPhone cover kan være andet end beskyttelse

Det er ikke for ingenting, at iPhonen er blandt de mest populære gadgets i Danmark. Dens smarte måde at spille sammen med din Mac, det tidsløse design, beskyttelsen når du rejser og de utallige muligheder for at udvide funktionaliteten igennem smart tilbehør til din iPhone. Blandt de komponenter, der kan give din iPhone et unik præg er dit cover. For med den moderne teknologi vi har i vore dage, så kan dit iPhone cover blive meget mere end blot en cykelhjelm til din telefon, der kan forhindre revner i skærmen. Eller det, der er værre. Det nye cover kan gøre din iPhone til at omvandrende kraftværk, en måde at vise din personlighed på eller bare tilføje et ekstra pift til telefonen.

Kun fantasien sætter grænser

Håndholdt diskotek, powerbanks, fodbold-logoer, solfanger… Der er efterhånden ikke det, som et iPhone cover ikke kan tilbyde dig som forbruger og iPhone-ejer. Her er et udpluk af de mange muligheder:

  • iPhones lever ikke for evigt. Og alle iPhone-ejere har mindst én gang oplevet, at telefonen går død på et super ubelejligt tidspunkt. Det kan du forhindre, hvos du køber et cover med dertilhørende powerbank. Et ekstra batteri, der kan give din iPhone ekstra lang levetid. Perfekt til dig, som ofte er på farten
  • Om du er fodboldfan, kunstinteresseret eller musikelsker, så kan du finde et iPhone cover, der matcher din smag. Ønsker du at gå længere end blot et billedecover, så kan du få covers, der laver din iPhone om til en håndholdt kanin eller et LED-monstrum, der kan lyse de fleste rum op.
  • Spar pladsen i lommen og put kortene ned til din iPhone. Langt de fleste iPhone covers har efterhånden plads til, at de vigtigste kort kan få en plads ved siden af telefonen. Nemt og praktisk.
  • Er du typen der har med at tabe din iPhone, så kan du også få dit cover som et etui, der både beskytter forside og bagside, samtidig med at det giver et meget personligt præg. Etuier kommer i flere forskellige materialer og sikrer din telefon lang levetid.

Selvfølgelig er der kvalitetsforskel alt efter den pris, som du er villig til at betale. Det handler også om, hvad du som forbruger har brug for i den hverdag. Læs også om smarte gadgets og iPhone tilbehør velegnet til rejser her.