4 uundværlige iPhone gadgets til køreturen

0

Bagagerummet er fyldt til bristepunktet og kilometerne æder sig op. Men de er stadig lang vej til rejsens endemål. Hvis man ovenikøbet ikke orker at læse mere på grund af køresyge eller træthed i hovedet, så er det meget rart at vende sig mod telefonen. Her er der trods alt en smule afveksling i underholdningen, frem for at skrive nummerplader ned eller lege ”skibet er ladet med”. Herunder følger en guide til, hvordan du kan optimere den lange køretur, ved hjælp af nogle simple gadgets til din iPhone.

Dette iPhone tilbehør skal du huske

Vi har kigget nærmere på 4 former for iPhone tilbehør som vi mener er uundværlig på køreturen.

Powerbank:

En powerbank er uundværlig på ferien. Både til de lange vandreture eller storbyshopping, men især til de perioder, hvor der ikke rigtigt er så meget action på tapetet. Derfor er det da også noget af en nedtur, hvis din iPhone er løbet tør for strøm, når køreturen ikke engang er halvvejs færdig. Det problem undgår du med en powerbank. Efterhånden er markedet blevet udvidet så tilpas meget, at alle kan være med, prismæssigt. Du kan enten få powerbanken separat eller du kan koble den sammen med dit iPhone-cover, så batteriet sidder i selve coveret.

Splitter til hovedtelefoner:

Hvis du ikke er med på Podcast-bølgen, der går sin sejrsgang for tiden i Danmark, så har du mange oplevelser til gode i ferien. Det er dog lidt sjovere, hvis man har én at dele oplevelsen med, så derfor kan splitteren være en god idé at have med. Således kan din bagsædekammerat være med på en oplever, uden at I skal høre historierne i hvert sit øre.

Bilholder og turn-by-turn navigation:

Hvis GPS’en ikke just er din ven, så kan det være en idé at downloade kortet ned på iPhonen og benytte den som stifinder. Her kan en iPhone bilholder være en nyttig gadget, så du undgår at skulle have telefonen på skødet hele vejen. Idag kan du bl.a. hente navigering fra Navigon og TomTom. Du kan også benytte Google Maps, der allerede ligger på din telefon med forbehold for dataforbrug.

Læselys:

Kører I om natten, så kan et lille læselys være en glimrende måde at fortsætte læsningen på. Du kan enten montere den på din iPhone eller få et cover med lampen fastmonteret. Hvis du mangler inspiration til at gøre køreturen mere underholdende, så find mere iPhone tilbehør og smarte gadgets på denne side.

Leave A Reply

Your email address will not be published.