Malerier, plakater og alarmer: Nye iværksættere har succes

0

Et online galleri, der sælger kunst i form af malerier og plakater og et sikringsfirma, der sælger tyverialarmer og overvågningskameraer. Dette er opskriften på en online succes for et iværksætter-par fra Als i det sydlige Jylland.

 

Det der i starten af 2016 begyndte som en spændende idé, er sidenhen blevet levevejen for et ungt iværksætter-par fra Sønderborg, der er beliggende i det sydlige Danmark. Fra adressen i Sønderborg sendes der dagligt flot kunst og alarmsystemer til danske kunder fra nær og fjern.

 

Det unge iværksætter-par har nemlig på ganske kort tid fået succes med deres to online-butikker (webshops) – Alarm- og sikringsfirmaet Sydalarm.dk og online galleriet Mynewart.dk

 

Galleri Mynewart.dk sælger malerier

 

Mynewart.dk er et online galleri, hvorfra der sælges kunst til de danske boliger og virksomheder. Opmagasineret i et stort lagerlokale i Sønderborg, står der kunst side om side. Malerier, der på et eller anden tidspunkt bliver købt af en kunde, for derefter at blive sendt af sted med GLS.

 

Galleriet blev grundlagt i begyndelsen af 2016 af og har på rekordtid opnået en fantastisk vækst, og sælger i dag så mange malerier, at iværksætter-parret er i stand til at leve af det.

 

Idéen til galleri Mynewart.dk opstod som følge af problemstillingen: Hvordan får man pæn kunst til hjemmet til en pris, der er til at betale. Spørgsmålet blev stillet af parret, der i 2014 byggede en nyt hus, hvortil de manglede malerier til stuen. Efter at have været på udgik i diverse gallerier kunne de konstatere, at malerier i Danmark er dyre. Dette skyldes blandt andet, at danske kunstnere skal leve af deres håndværk. Derfor er danske kunstnere nødt til at sælge deres kunst til en forholdsvis høj pris.

 

Som følge af denne udledning begyndte parret at kigge mod udlandet. For at gøre en lang historie kort, lykkedes det igennem denne søgning at komme i kontakt med flere udenlandske gallerier. Disse gallerier solgte kunst til en helt anden pris. Efter flere forhandlinger kom en aftale på plads, og en stak malerier blev sendt af sted til Als.

 

Herefter opstod galleri Mynewart.dk, der i dag har et stort sortiment malerier til salg. Malerierne tæller både motiver – men især også abstrakt kunst. Abstrakte malerier har virkelig gjort sit indtog i de danske boliger. Netop derfor har galleriet valgt at satse især på denne type kunst.

 

Udover malerier går parret også med plakater i tankerne til en eventuel udvidelse af galleriet. Plakater er nemlig også kunst. Omend det er en anden type, idet plakater ikke er håndmalede. Hvorvidt galleriet introducerer plakater på Mynewart.dk eller på søster-siden ved navn mode-plakater.dk er endnu uvist. Det er dog helt sikkert, at der i løbet af 2017 vil blive solgt plakater fra parret.

 

Alarm uden abonnement

 

Som overskriften siger er alarmer uden abonnement hovedingrediensen i Sydalarm.dk, der er navnet på den anden webshop som parret driver.

 

Alarmer uden abonnement er i høj kurs hos de danske boligejere. Dette skyldes blandt andet, at prisen i dag er relativ lav samtidig med, at det giver en beskyttelse af hjemmet. Det har nemlig en bevislig præventiv effekt, at have opsat et alarmsystem i hjemmet.

 

Ved at købe sin tyverialarm uden nogen form for abonnement er der også flere og flere danskere, der vælger at gøre. De danske kunder er nemlig blevet klar over, at den abonnementsbetaling på flere hundrede kroner månedligt, som det ofte koster hos de store landskendte udbydere, ikke gør nogen forskel i forhold til en alarm uden abonnement.

 

Vagtselskaberne sender nemlig ikke en politimand ud. De sender derimod en vægter, der ofte er fremme længe efter at tyven har været forbi. Effekten af alarmsystemerne er derfor mere eller mindre ens, og kun store virksomheder eller privatpersoner med meget specifikke behov, har grund til at investere i et system med tilknytning af vægter.

 

Udover flere forskellige alarmpakker er der også et stort og varierende udbyd af videoovervågning hos Sydalarm.dk. Videoovervågning fungerer både med og uden et alarmsystem. Udvalget hos Sydlalarm.dk er så stort, at alt fra den lille husejer til den store virksomhed kan få deres behov dækket.

 

Ovenstående var den korte historie om iværksættersuccesen fra Sønderborg, der består af malerier, plakater og alarmer.

Leave A Reply

Your email address will not be published.