Tag på langtidsferie i Thailand med Asien Travel

Langtidsferie i Thailand bliver mere og mere populært. Nyd de gode temperaturer, den thailandske gæstfrihed og et rigtig godt prisniveau

Drømme du om en langtidsferie i Thailand så tilbyder Langtidsferie Thailand stærke priser og vejledning fra dygtige rejsekonsulenter. Langtidsferie Thailand er ejet af Asien Travel som er et dansk rejsebureau med speciale i rejser til Asien. Vi har arbejdet med f.eks rejser til Thailand i mere end 15 år. Asien Travel er medlem af Rejsegarantifonden.

Vi tilbyder langtidsferie i Thailand til flere destinationer. Vælg f.eks mellem Chiang Mai, Koh Samet, Rayong, Koh Chang, Hua Hin, Krabi, Phuket, Koh Samui og Khao Lak. De hoteler vi har valgt at tilbyde på vores hjemmeside er hoteller vi selv har set og som vi mener egner sig rigtig godt til langtidsferie i Thailand.

Hvor mange nætter du ønsker i Thailand er helt op til dig. Vi skræddersyr rejsen efter dit behov. Husk vi tilbyder rejsen som en samlet pakkerejser der inkluderer fly, hotel, morgenmad, transport samt alle skatter og afgifter. Din rejse er dækket af Loven om Pakkerejser.

Det er blevet mere og mere populært med langtidsferie i Thailand. I Thailand finder man et rigtig fornuftigt prisniveau og prisen for overnatninger er gode. Kan du rejse i lavsæsonen som er fra maj til oktober så kan der opnås rigtig attraktive priser. Vi har skandinavisk servicetelefon i Thailand, så har du spørgsmål eller andet under dit ophold i Thailand er vi lette at komme i kontakt med.

På vores hjemmeside for Langtidsferie Thailand finder du attraktive tilbud samt gode hotelbeskrivelser med mange billeder. Vi skræddersyr rejsen efter dine ønsker, så kontakt os endelig for at få tilbud på den rejse du gerne vil på. Vi har som skrevet rejst meget i Thailand og kan give god vejledning til hvilken rejse der kunne være god for dig

Det er også muligt at kombinerer forskellige destinationer. Man kunne f.eks tage 30 nætter i Chiang Mai og 20 nætter i Hua Hin. Kombinationen er helt op til dig.

Ved valg af hoteller som beskrevet på hjemmesiden har vi vægtet at prisen er god, hotellet er hyggeligt og at det har en god beliggenhed. Det er alle sammen hoteller som vi mener egner sig godt til langtidsferie i Thailand.

Vi håber du finder langtidsferiethailand.dk interessant og vi glæder os til at hjælpe med din næste rejse til Thailand