Køb netværkskabler på nettet og spar penge!

0

Vi danskere har et eller andet butikker. Dette gør at vi helt overordnet set ender ud med at bruge abnormt store summer på at handle i butikker, som i virkeligheden ville kunne have været brugt langt mere fornuftigt på andre ting i stedet. Grunden til at pengene forsvinder så hurtigt for forretningerne, er naturligvis at de både skal have en kæmpe medarbejderstab, lokaler, material og så videre til at holde deres forretning kørende.

Det med at handle i en butik, er dog efterhånden ved at være under meget skarp konkurrence fra internettets side af. Dette betyder, at du i butikkerne godt kan komme af med knap 100-200 kroner for en meget kort netværkskabel, hvorimod nogle webshops handler for helt ned til 8 kroner pr kabel. Altså kan du ret nemt se, at der kan være en god forretning i at købe sine netværkskabler på internettet, ikke sandt?

Hvorfor skal jeg købe netværkskablet på nettet?

I mit hoved er det et kæmpe problem, at der er så mange der stadig ikke udnytter internettet til fulde. Vi bruger som nation alt, alt for mange penge på at opbygge diverse kæder og butikker, som bare koster os ressourcer og tid, som kunne være brugt på så mange ting.

Prøv at forestille dig en verden, hvor alle produkter lavet til dig, blev leveret direkte fra fabrikken. Vi ville kunne producere helt ufatteligt meget mere og langt flere mennesker ville være uden arbejde. For mange er dette en negativ ting, men det behøver det absolut ikke at være. Ved at fordele arbejdet bedre og samtidigt skabe et samfund hvor forskning er meget mere centralt, vil vi kunne afsætte langt mere mandskab til forskningen og dermed komme frem til en løsning på alle verdens problemer. Samtidigt vil vi have folk der kan producere mad eller andet, hvormed vi, på et praktisk plan, vil kunne løse problemerne med hungersnød. Derudover vil vi alle have mere fritid, hvormed langt færre vil gå ned med stress. Undersøgelser har således vist, at det at arbejde mindre skaber en langt højere livskvalitet for mennesker.

Derfor skal du købe dit netværkskabel på internettet. Du sparer en masse penge og du hjælper samtidig vores allesammens samfund videre hen imod at blive effektivt og ikke sløsende med vores ressourcer. Det må være alles mål.

Leave A Reply

Your email address will not be published.