Tandlæge Mike Funder ApS

0

Tandlægen Slotstand er en omhyggelig og fagligt orienteret tandlæge der er beliggende i centrum af Kolding. Alle vores medarbejdere sætter en ære i at give dig som patient en omhyggelig og professionel behandling med fokus på dig.

Vi tror på, at en god behandling bedst kan lade sig gøre, når patienten føler sig i gode hænder hos os som behandlere, og vi altid videreuddanner os løbende. Derfor er vi altid ajourført om den nyeste viden inden for tandlægebranchen og vi benytter altid nyeste metoder i vores klinik.

Som personale har vi fokus på tandbehandlinger af bedste kvalitet ligesom vi arbejder for at vores patienter modtager skånsomme behandlinger. Hos Slotstand kan du blandt andet få bro, krone og implantatbehandlinger til rimelige priser.

Søger du en tandlægeklinik i centrum af Kolding, kan du altid give os et kald på 75 52 00 56 eller skrive en mail til mail@slotstand.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Tandlæge Mike Funder ApS
Slotsgade 9
6000 Kolding
75520056

Leave A Reply

Your email address will not be published.