Gori træbeskyttelse

0

Træ anses for at være en ustabilt overflade. Skift i luftfugtigheden og temperatur kan få træ til at udvide og sammenstrække sig, hvilket resulterer i en ujævn overflade. Det er derfor vigtigt at du vælger den rigtige grunder og maling. Malingen du vælger skal gerne have evnen til at udvide og sammentrække sig med træet.

Gori Træbeskyttelse tilbyder netop denne egenskab og er derfor et godt valg til beskyttelsen af dit udendørs træværk.

Før du overhovedet tænker på at påføre træbeskyttelse, skal du sørge for at forberede træet. Alt efter træsorten er der forskellige tiltag du kan udføre, for at sikre en langtidsholdbar løsning. Grundlæggende anbefales det at man altid renser træet for partikler, fedt mm. En ren overflade giver altid et bedre slut produkt. Vælger du at bruge ren træbeskyttelse som Gori med en indbygget farve, så kan du straks gå i gang med at beskytte dit træværk mod det hårde danske vejr. Har du i stedet valgt at farve træpanelerne i regulær maling, så anbefales det altid at påføre en grunder før den valgte maling påføres. En grunder sikre et ensartet resultat, så der ikke er ujævnheder i malingen. Ujævnheder i farve forekommer da træet opsuger malingen forskelligt. Ved at mætte træet først med en grunder vil din efterfølgende maling stå klart og uden æstetiske fejl.

At beskytte udendørs træ med regulær maling er dog ikke den bedste løsning. Over tid vil malingen alt andet lige se mere forældet ud, end hvis du havde valgt en god træbeskyttelse i stedet. Vi bruger altid Gori træbeskyttelse til vores træværk som står udendørs. Udover at give en regulær god beskyttelse, så bringer det også de naturlige konturer frem i træet, og det endelige resultat har en mere naturlig udstråling.

Hvor man før i tiden var nødsaget til at beskytte sit træ med en gennemsigtig træbeskyttelse, kan man nu om dage få træbeskyttelse i enhver tænkelig farve. De dage hvor dit stakit ikke passer til facaden af dit hus er ovre.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.