Den nye iPhone er på vej

0

Som regel skal vi regne med at se den nye iPhone omkring september. Derfor forventer vi også, at det kommer til at ske i år. Vi forventer det simpelthen fordi, at Apple har haft glimrende succes med salget omkring den årstid. Både på grund af julesalget, men i stigende grad har Black friday også en kæmpe indflydelse. Derudover er internettet så småt begyndt at lække en masse information omkring den nye iPhone 7. Derfor er det også oplagt, at vi får kigget lidt på de mest væsentlig forskelle på den nye Apple telefon.

Den mindste version kommer til at være en 32 GB

Som de fleste nok har læst sig frem til, kommer den mindste version af den nye iPhone 7, altså til at være en 32GB. Dette er mega fedt! Det er noget som rigtigt mange mennesker har gået og ventet på. Grunden til, at man har ventet på det, er simpelthen fordi at priserne for opgraderet plads på telefonen, har været fuldstændigt vanvittige. Det tyder på, at det kommer til at blive lavet op, da prisen for den nye iPhone, formentlig kommer til at være den samme, eller et lille beløb oven i. Den største version kommer til gengæld formentlig til at være 264GB, hvilket kommer til at være den største telefon til dato (plads mæssigt).

Den nye iPhone bliver vandtæt

Man har før kunnet læse på Apples hjemmeside, at de var ved at lave iPhone 6s’eren vand og støvtæt. De mente dog ikke at de på daværende tidspunkt havde den fornødne teknologi. Som det ser ud nu, og det vi har læst fra rygterne rundt omkring på internettet, skulle dette til gengæld være blevet en realitet. Dette er ret fedt, da man så slipper for at gå ud, og betale dyre domme for et vandtæt cover til sin iPhone. Det har været en feature, som rigtigt mange iPhone brugere igennem længere tid, har set frem til, og nu ser det altså ud til at lykkedes.

Slim design

Som man kan se på billedet , har den nye telefon fra Apple altså fået et ultra tyndt design. Dette er forårsaget af, at de har valgt at fjerne Jack stikket og udskiftet det med en form for USB stik. Dette har altså også gjort plads til en ekstra højtaler, som oven i købet skulle være en stereo højtaler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.