Kviklån – forbrugslån på nettet

0

Hvor mange gang har man ikke oplevet at man lige pludselig har behov for at låne lidt penge til en uforudset udgift. Det kan for eksempel være en vaskemaskine der er stået af og skal udskiftes, eller bilen der er gået i stykker og ikke kan repareres længere…

Forbrugslån i banken

Som tiderne er lige pt. så er bankerne jo ikke helt vilde efter at udstede forbrugslån, med mindre man kan stille sikkerhed for hele lånebeløbet. Kan man ikke det, så kan det være meget svært at få et forbrugslån i banken!

Hvilke andre muligheder har man så for at låne penge til forbrug (forbrugslån) når banken ikke vil låne en penge? Hvis man står i den situation at banken ikke kan eller vil tilbyde et forbrugslån, så kan man jo være nød til at kigge andre steder hen – måske på nettet efter et hurtigt kviklån.

Kviklån – forbrugslån på nettet

Hvis man vælger at kigge efter et kviklån – forbrugslån på nettet, så er der ret mange muligheder for at låne penge online. En af de store fordele med et kviklån er at man som regel ikke skal stille sikkerhed for lånet. En anden fordel kan være at man kan sidde hjemme og danne sig et overblik over de mange forskellige muligheder der er for at tegne et kviklån – forbrugslån på nettet.

Hvad så med renterne – er det ikke dyrt at optage et kviklån? Ikke nødvendigvis, det kommer helt an på hvilken låneudbyder man vælger og hvor mange penge man skal låne og over hvor lang en periode man ønsker at låne pengene.

Gratis kviklån – lån uden renter

Hvis man for eksempel står og skal bruge 4000 kr. til en ny vaskemaskine, for at blive ved det tidligere eksempel, så har man faktisk mulighed for at låne et mindre beløb helt gratis (rentefrit og gebyrfrit) i op til 30 dage. Lad os antage at vi er nået den 10. i måneden og der først kommer penge på kontoen igen til den første, så kan det måske være en mulighed at overvej et gratis lån i 30 dage. Man skal selvfølgelige være opmærksom på at der til kommer renter og gebyrer, hvis man ikke tilbagebetaler låne beløbet inden for den aftalte tidshorisont.

Leave A Reply

Your email address will not be published.