Her kan du spare penge

0

Er du på udkig efter måder hvorpå du kan spare penge. Så kan det være, at denne nyhed kan hjælpe dig lidt på vej. 

Vi ønsker jo allesammen at kunne gøre en god handel og spare penge. Dette er der nu en ny hjemmeside, der kan hjælpe dig med. Denne hedder Mikonomi.dk.

Hjemmesidens formål er at hjælpe dig som forbruger til at sammenligne/indhente tilbud på forskellige finansielle produkter.

Her har du mulighed for at sammenligne:

  • Lån
  • Forskringer
  • A-kasser
  • Og flere på vej.

Fordele ved at sammenligne produkter
Fordelen ved at sammenligne produkter overfor hinanden, er, at det er muligt at spare rigtig mange penge. Flere af sidens brugere har sparet flere tusinde kroner på de forskellige produkter. Det skyldes følgende ting:

  1. Sidens samarbejdspartnere ved, at de er i konkurrence med hinanden. Derfor er de villige til at presse prisen en smule ekstra – til fordel for forbrugeren naturligvis.
  2. Du får flere løsningsforslag på dine behov og ønsker, hvorfor du har bedre muligheder for at se, om du får, hvad du betaler for.
  3. At sammenligne på én side gør, at du ikke bliver “træt” af at tjekke priser, og bare vælger det første og det bedste.

Sådan fungerer det

På Mikonomi.dk har du flere muligheder. På nogle af produkterne har du mulighed for at foretage sammenligningerne direkte på sitet. Det betyder, at du indtaster dine behov og ønsker, hvorefter du får en overskuelig oversigt over dine muligheder.

En anden mulighed er, at du beder om at blive kontaktet af sidens samarbejdspartnere. Det betyder, at du indtaster dine egne specifikke behov og ønsker for det givne produkt, hvorefter disse bliver videresendt til samarbejdspartnerne. Samarbejdspartnerne har herefter muligheden for at kontakter dig med et skræddersyet tilbud. I forhold til at sammenligne direkte på siden, giver det dig følgende fordele:

  • Du har bedre mulighed for at få tilpasset produktet til dine specifikke ønsker
  • Du kan måske høre om de forskellige samarbejdspartneres andre produkter og få en bedre pris
  • Du får en menneskelig kontakt, der kan give et indtryk af udbyderens serviceniveau.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.